sunnuntaina, maaliskuuta 22, 2015

La Pasteria Italiana, Dixi

Pikkumiehellä on tiistai-iltaisin aina pidemmät treenit ja päätimme miehen kanssa käydä testaamassa uudessa Dixissä avatun italialaisen ravintolan La Pasteria Italianan.
Ravintolassa oli arki-iltana ihan mukavasti pariskuntia. Meillä oli reipas tunti aikaa.
Alkuun tarjoiltiin talon leipää joka viineineen tuli nopsaan pöytään.
Sitten vähän tökkäsi. Odotimme varmaan yli puoli tuntia ennen kuin saimme ruokaa eteemme.
Piti jo kysyä tarjoilijalta että milloinkahan saamme annoksemme kun kello tikittää ja pikkumiestä pitäisi olla jo kohta puoliin hakemassa.

Mies tilasi pääruoaksi Zuppa di Pescen eli italialaisen kalakeiton. Hinta 19,50 € vaikutti aikasta suolaiselta mutta lusikoituaan sopan nassuun mies totesi ettei ole ikinä syönyt niin hyvää kalakeittoa. Se on aika paljon sanottu se.
Minä taas pähkäilin pizzan ja risoton välillä, päädyin Risotto Zucchine e Zafferanoon eli kesäkurpitsa-sahramirisottoon. Vaan, sain väärän annoksen. Rucolapesto risotto kesäkurpitsalla ja katkaravuilla ei ollut se mitä tilasin vaan aikaa oli enää vain reipas 20 minuuttia joten ei ollut aikaa enää odottaa uutta annosta.
Tarjoilija toki harmitteli mutta ei suoraan tarjonnut mitään hyvitystä kun sanoin että pakko minun on annos nyt syödä koskaa aikaa ei ole enää vaihtaa.

Kysyin sitten itse että kaipa tulette laskussa vastaan?
Parikymmentä pinnaa saatiin sitten alennusta molemmista annoksista.
Olin semityytyväinen.

Itse risotto oli kyllä hyvää, ehkä aavistuksen liikaa nestettä mutta koostumus oli hyvä.
Ehkä vähän paremmin ravintola olisi voinut hoitaa erheen. Koska ruoka ja palvelu muuten oli kyllä erinomaista, aiomme käydä vielä uudelleen koska mielenkiintoisia annoksia listalla oli monta.
Ja mikä ihaninta, tämä ei tietääkseni ole ketjuravintola.

Ja seuraavaksi on mentävä pitkän kaavan mukaan koska sekä alku- että jälkiruokalista vaikutti herkulliselta. Italialaista ruokaa kun rakastan :)

Ei kommentteja: