maanantaina, heinäkuuta 13, 2015

Tomaattinen maissidippi

Pääsin mukaan Blogiringin kautta testaamaan GoGreen tuotteita ja postipoika kiikutti minulle laatikollisen erilaisia tuotteita mm. gourmet maissia, ateriakastikkeita, papuja jne. Näin mökkeilykaudella ideoinkin maukkaan kasvisdipin joka on helppo tehdä isommallekin joukolle.

Harvemmin tulee tehtyä puhtaasti kasvisruokaa mutta tästä dipistä tuli kyllä meidän suosikki!
Tomaattinen maissidippi 

  • 1 rasia maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 prk ranskankermaa
  • 1/2 tetraa GoGreen tomaattimurskaa
  • 100 g keltaista cheddarjuustoa raastettuna
  • pala fetajuustoa murustettuna (säästä vähän koristeeksi)
  • 1 tetra GoGreen gourmet maissia
  • kourallinen tuoretta oreganoa
  • kourallinen tuoretta basilikaa
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 1 tl chilijauhetta
Sekoita keskenään tuorejuusto ja ranskankerma. Lisää joukkoon tomaattimurska sekä juustoraasteet.
Valuta maissi ja lisää joukkoon.
Mausta tuoreilla yrteillä sekä paprikajauheella että chilillä. Tarkista maku.

Anna tekeytyä tunnin verran jääkaapissa.

Vinkki! Jos haluat rapsakamman dipin, käytä kaksi purkkia maissia.

Tarjoile dippi maissilastujen kera.

Yhteistyössä Lantmännen ja  Blogirinki

1 kommentti:

Elisa Lpp kirjoitti...

Nyt näyttää hyvältä :)