tiistaina, elokuuta 11, 2015

Unelma loma - suuntana LA vol. 9

Muutaman hengähdyspäivän jälkeen suunnattiin isäntäperheen kanssa Los Angelesiin. He olivat jälleen suunnitelleet kaiken; varanneet lennot, hotellit ja vuokranneet auton.

Lähdimme matkaan Sacramenton lentokentältä ja matkalla oli ihanan vihreää. Mietin mitä peltoja nämä on kun olivat kovin kosteita. Riisiviljelyksiä!
Lensimme Losin kylkeen Burbankkiin joka on todella pieni kenttä, isäntäperheen mukaan ehdottoman fiksu valinta vs. Losin kenttä.
Harmillisesti Sacramenton kentällä ei ollut loungea mutta lähtöjuomat maistui uuden kentän yhdessä baarissa.
Lensimme Southwest Airlinesilla ja heillä on kyllä supernäppärä systeemi boardaukseen. Check Innin jos tekee juuri tiettyyn aikaan, pääsee A-ryhmään eli ensin koneeseen. Koneessa ei siis ole paikkoja vaan saat valita.
Ja sitten saat numeron ja menet napottamaan tolpan kohdalle. Ei ryysistä, ei tarvitse jonottaa kuin hetki ja pääset koneeseen.
Muutenkin Southwest oli jotenkin freesin oloinen lentoyhtiö, lentoemot heitti läppää eikä ollut semmoista normipönötystä :).
Isäntäperheen bloggariemännän myötä saatiin drinksuliput ja suolaista.
Lento Sacramentonsta Burbankkiin on vain tunti. Alunperin oli tarkoitus ajaa matka mutta kuusi tuntia autossa vs. tunti koneessa & kohteessa voitti aika helposti.
Ja mitkä maisemat!
Saatiin näppärästi tilava perheauto jonne me kaksi perhettä mahduimme juurikin sopivasti. Ja suunta kohti kohdetta!
Tästäpä jatketaan sitten Los Angelesin kiertueella, erilaisia rantoja ym. Mutta jospa väliin postaisin taas jonkun kivan reseptin. Sitä odotellessa :)

1 kommentti:

Tita kirjoitti...

Ihania tällaiset matkakuvat! Ainoa huono puoli on se, että tulee kauhea matkakuume.... ja lomat on jo vietetty! :)