torstaina, marraskuuta 12, 2015

Syksyinen Lontoo & Hilton London Metropole

Jälleen koetti aika lähteä Lontooseen kakku- ja leivontamessuille, tällä kertaa työntekijäni kanssa. Kaksin silmin saa niin paljon enemmän irti tämän hetken trendeistä!

Varasin meille huoneen Paddingtonin aseman kupeesta, Hilton London Metropolesta josta on hyvät yhteydet niin kävellen kuin metrolla ympäri Lontoota. Executive-huoneemme sijaitsi itä siivessä :)
Hotelli oli kyllä superiso mutta taidan kyllä yöpyä täällä jatkossakin!

Heitimme laukut huoneeseen ja suuntasimme kävellen "keskustaan" ja nälkähän se jo yllätti. Ei muuta kuin lähin pubi ja ruokaa. Minä otin voileivän, Sanna perinteisen fish & chipsin.
Kävimme perinteisen 2,5 tunnin kiertoajelun, kierrätin joulukaupat (postaus myöhemmin) ja shoppailimme siellä ja täällä.

Nälkä yllätti jossain vaiheessa illan pimetessä ja päädyimme italialaiseen Zizziin.
Nälkä ei kuitenkaan ollut mahdoton joten jaoimme alkuruoan sekä pääruoaksi pizzan. Ja olihan aivan loistava valinta!
Hotellilla huomasin whisky-loungen, tästä olisi mies tykännyt!
Aamupalan ennen messuaamua nautimme loungessa. Ihanan rauhallista, ei hälyä!
Aamupala oli kyllä todella loistava, tuoretta & raikasta.
Suosittelen ehdottomasti Hilton London Metropole -hotellia jos Lontooseen suuntaat. Seuraavaksi messukuulumisia ja kyllä Kalifornia-postauksektin jatkuvat. Ja toki kurkistusta joulukotiini ja reseptejä.

2 kommenttia:

Andalusiana kirjoitti...

Olin tuossa samassa hotellissa kesän Taste of London-reissulla ja tykättiin myös. Alusta saakka oli selvää, että halusin juuri sinne, vanha kotini kun sijaitsee siinä tien toisella puolen :-) Loistava, hillityn arvokas palvelu ja todella ihana aamiainen!

Terhi kirjoitti...

Empä kyllä minäkään hevillä vaihda tätä hotellia Andalusiana ja kyllä, aamupala oli ihana!