perjantaina, marraskuuta 13, 2015

Lontoon kakku- ja leivontamessut 2015

Joka syksy tulee britteihin reissattua kakku- ja leivontamessuille uusia tuulia nuuskimaan, useampaankin mutta tänä vuonna päätin lähteä toisen ostajamme Sannan kanssa Lontooseen. Liput oli tietenkin saatu päämieheltä.
Messuille menomatka Paddingtonilta olikin sitten seikkailu! Normaalin about reippaan puolen tunnin matkaan meni kaksi tuntia! Joku sähköhärpäke oli pamahtanut ja metroasemat oli kiinni samaten junat. Siinäpä tehtiin hetki matkaa metrolla, ulos - kävelyä seuraavalle asemalle jossa oli aivan hillittömät jonot. Nooh, siinähän hetki yritettiin saada taksia, kysyinkin jo paikalliselta että mitäs nyt ja hän vaan totesi että nou kän duu. Ette saa taksia….meinasi jo mieli murtua mutta sitten huomattiin että juna liikkuu eli ei muuta kuin odottamaan ja tosiaan parin tunnin päästä päästiin perille.

Huh! Oli nimittäin tapaamisia päämiesten kanssa joten veti vähän tiukalle.
Näillä messuilla ihanuuksia sai ostaa myös mukaan!
Kakkutrendeissä kukat on edelleen in! Ja pitsi & kimallus.
Ja vaikka sitä aina luulisi että ruokaherkut on top-notch niin kyllä sitä messukeskuksissa mennään aika köyhällä linjalla. Nyt tosin kun ks. messu on muuttanut paikkaa niin kylläpä lounastarjonta oli todella paljon parempaa kuin aiempina vuosina.
Kanawrap oli itse asiassa oikein hyvää!
Lounaan jälkeen kierrettiin vielä kakkukisan kakkuja. Aika mielettömiä!
Huh, päivä messuilla = jalat muussina :). Onneksi oli hyvä päivä tapaamisineen ja shopattiin vielä ihania herkkuja hotellihuoneeseen.
Kyllä Briteissä vaan osataan! Markkina on niin edellä meitä mutta onhan siellä toki populaakin.
Olipahan ihana reissu ja seuraavaksi kurkkaus Lontoon joulukauppohin ;)

2 kommenttia:

Celebration Treats 4U kirjoitti...

Tuonne pitäisi joskus itsekin ehdottomasti päästä ;). Toki Confetistakin löytyy kaikkea ihanaa leivontatarviketta, niin pitäisi päästä Lontooseen tai Nykkiin tyhjän matkalaukun kanssa silloin, kun niissä on joku tämänlainen tapahtuma, niin voisi yhdistää siihen shoppailureissun.

Terhi kirjoitti...

Suosittelen kyllä käymään, monia kakku- ja leivontamessuja on tarjolla joka puolella! Ja aina saa uusia ideoita :)