keskiviikkona, elokuuta 10, 2016

Arctic Light Hotel Rovaniemi ja I'm bäk!

Heippa lukijat, I'm bäk!
Olipas pitkä tauko bloggaamisesta mutta jotenkin se tuli tarpeeseen. Välillä tuntui että ehkäpä bloggaaminen on ollutta ja mennyttä ja kun jalka- ja selkäongelmat vaivasivat todella pahasti niin bloggaamisen ilo katosi. Samalla töissä oli kiirettä vaikken täysiä työpäiviä keväällä pystynytkään tekemään, avattiin puoleen vuoteen kaksi Confetti-myymälää niin johan siinä oli tohinaa.

Mutta mihin tiikeri pääsisi raidoistaan ja kun kohta syksyllä ruokabloggasuraa tulee täyteen 10 vuotta niin eihän sitä malta lopettaa.
Ruoka- ja matkakokemuksia on kertynyt tässä muutaman kuukauden aikana paljon joten osan bloggaan nyt jälkijunassa mutta eipähän se mitään haittaa!

Kiitos teille jotka olette kaipailleet, olette tärkeitä!

Mutta nyt lähdetään kurkistamaan ehkäpä yhteen ihanimmista hotelleista joissa olen ollut. Arctic Light Hotel Rovaniemellä. 
Tämä ihana pieni hotellihelmi sijaitsee aivan Rovaniemen keskustassa ja on perheomisteinen. Hotellissa on vain 57 huonetta, ihana lounge ja kyljessä ravintola jota näillä reissuilla ei tullut testattua.
Aamupala on Sara La Fountainin suunnittelema, kuulemma Rovaniemen paras mutta minulle ehkä "liian terveellinen". Tosin olen huono aamusyöjä joten sinällään ei haitannut.
Hotellin teemana ovat jääkarhut joita näkee joka puolella. Eipä olekaan ihme että turistit kuvittelevat näkevänsä Rovaniemellä jääkarhuja kun ystäväni mukaan myös Rovaniemen turistimateriaalissa seikkailet nämä valkoiset otsot.

Huoneet ovat mustasävytteisiä ja ainakin itseeni teki vaikutuksen tuo parivuoteen seinä, upeat tähtivalot! Saisikohan tuommoisen toteutettua kotiin?
Ja siinähän se pehmojääkarhu napotti sängyllä. Ei, sitä ei saa mukaansa muuta kuin maksamalla 19 €. Ehkä vähän suolainen hinta minusta pienestä pehmosta, mutta ei ystävästäni joka nappasi otson mukaansa :D
Myös kylpyhuone oli upean musta, tämmöisestä minä tykkään!
Illan tullen voit valita huoneen valaistuksen upeasta paneelista!
Rovaniemi näytti kyllä kauniit puolensa, Jätkänkynttilä oli upea silta!
Ensimmäisellä Rovaniemen reissulla olin yksin, katsastamassa jo kahdeksannen Confetin liiketiloja. Harmikseni moni etukäteen katsomani ravintola oli kiinni joten päädyin viereisen hotellin yläkertaan Bar & Grill ZoomUppiin ja yllätys-yllätys burgerille :) Jos olet seurannut minua Instagramissa niin onhan näitä burgereita tänä kesänä tullut syötyä & tehtyä. Niin ja jos et jo seuraa niin kipikapi seuraamaan!
Burgeri oli perushyvä ja majoneesi kivasti pienessä kuksassa.

Illalla hotellilla kippisteltiin vielä hotellin omilla Polarcosmoilla, muistaakeni nimi oli noin. Namskis!
Seuraavassa blogipostauksessa sitten fiiliksiä Rovaniemen avajaispäivästä!

Ei kommentteja: