perjantaina, helmikuuta 16, 2007

Huh, huh!

Onhan ollut viikko :).
Hengissä olen vaikkei mitään ruokaan tai leivontaan liittyviä postauksia olekaan tullut. Nyt viikonloppuna taatusti postailen, koska suunnitelmissa on ainakin muffinsien leipomista sekä laskiaispulliakin pitäisi vääntää...

Olin tosiaan Oslossa viikolla pari päivää työreissulla ja päädyin illalla kollegoiden kanssa paikalliseen jami-luolaan jossa kaikentasoiset muusikot kävivät soittamassa. Paikan idea on, että joka tiistai "perusbändin" kanssa saa kuka tahansa mennä soittamaan tai laulamaan ja vaikka itse kirjoittamia lauluja kuten aika moni teki. Eikä niitä lauluja oltu etukäteen harjoiteltu vaan improvisoiden muusikot soittivat. Illan aikana lavalle kipusi tosiaan eritasoisia esiintyjiä mutta "karaoke-tyypit" eivät todellakaan kuuluneet paikan valikoimaan vaan kaikki esitykset olivat vähintään hyvää Idols-tasoa. Itse asiassa Norjan ensimmäisen Idolsin kakkonen Gaute Ormåsen kävi vetämässä yhden biisin sekä Norjan "Sillä silmällä" ohjelman joku hemmo vetäisi myös biisin. Eli aikamoinen julkkisilta siellä oli...minähän en siitä mitään tajunnut tietenkään. Mutta hyvin he lauloivat, siitä ei pääse mihinkään. En ole vastaanlaiseen paikkaan Helsingissä törmännyt!

Kiirettä on siis pitänyt, eikä vähiten verkkokauppaani www.confetti.fi (joka sai myös uuden värityksen Pääsiäisen odotuksen myötä) saapuneet uudet tuotteet mm. Wiltonilta! Niitä tässä koodailen kauppaan ja ensi viikolla on vielä lisää uusia tuotteita tulossa.

Ruoka- ja leivontapostauksia on siis tulossa!!

2 kommenttia:

Lintu75 kirjoitti...

Moi! Tuo bändijuttu kuulosti loistavalta, siinä olisi markkinasaumaa jollekin suomalaiselle yrittäjälle. Bändeiksi voisi ottaa aloittelevia bändejä, jolloin he saisivat kokemusta ja näkyvyyttä ja esiintyisivät kenties jopa ilmaiseksi tai pienellä palkalla. Luulen, että voisi olla suosittu juttu.

Saatko sinäkin Wiltonin tuotteita myyntiin? Mitä sulle on tulossa?

Terhi kirjoitti...

Hei Lintu!

Nimenomaan minäkin mietin tuota, että tuommoinen paikka varmasti menestyisi myös Suomessa! Nimenomaan soittajat soittivat ilmaiseksi, vain siitä ilosta että pääsivät soittamaan.

Jep, saan kyllä Wiltonia. Nyt otin lähinnä koristeluvälineitä ja muutaman kakkuvuoan. Keväämmällä tilaan varmasti lisää. Vielä odottelen ensi viikoksi lisää tuotteita, mm. värejä, tyllia ym...