sunnuntaina, lokakuuta 28, 2007

Koristellut konvehdit


Nyt on konvehdit koristeltu, se kesti hieman kauemmin kuin mitä suunnittelin...
Mieheni palasi tänään työmatkaltaan ja viikonloppuun on kuulunut niin Joulupuotimme avajaisia kuin vieraiden kestitystä :).

Illan tunteina kuitenkin halusin vielä koristella konvehtini ja tässä siitä tulos!


Täytekonvehdit onnistuivat loistavasti! Ainoastaan tuo taainmainen konvehti ei saanut marmoripintaa mutta teinkin sen eri tekniikalla kuin mitä pitäisi...ei siis aina pitäisi yrittää säveltää vaan luottaa ohjeisiin :).
Marmelaadi konvehdin keskellä oli loistava makuyhdistelmä!


Valikoimissamme olevilla tomuväreillä voi valmistajan mukaan myös värjätä sulaa valkoista suklaata, koska ne eivät sisällä vettä. Halusin tietenkin kokeilla miten kristallipulvereilla värjäys onnistuu ja hyvin se toimi muttei sitä kimallusta suklaaseen saa. Suosittelen kokeilemaan tomuvärejä suklaan värjäykseen, niitähän löytyykin Confetista useissa sävyissä!

Koristelussa kokeilin ihan sulaa suklaata eri sävyissä pursotettuna valmiin konvehdin pinnalle, ripottelin vielä pieniä hopeisia sokerihelmiä sekä yhden konvehdin pinnalle vedin tomupensselillä ihanan bordeauxin punaista kristallipulveria.

Kuten jo aiemmin totesin, tämä oli hauskaa ja uusi setti konvehteja on jo työn alla!

P.s. Sain muuten tuliaisiksi mieheltä 12 pulloa espanjalaista Riojan punaviiniä sekä Cavaa....ihanaa, viinikaappimme täydentyi!

12 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Kauniita konvehteja! Pitäisköhän sitä uskaultautua itsekin kokeilemaan?

Ystäväsi kirjoitti...

Hei! Olen pitkään seurannut blogiasi ja on kiva kun taas sulla on aikaa kokeilla ja kokata kaikkea. Nämäkin näyttävät toosi herkuilta :)

Marenki kirjoitti...

Ihanan näköisiä konvehteja! Nuo pienet hopeakuulat on tosi suloisia! Alkaa kyllä itseäkin kiinnostaa konvehtien teko... :)

Terhi kirjoitti...

Kiitos Riitta, ystäväni ja Marenki!
Marenkin - Hopeakuulat on kyllä näyttäviä konvehdeissa ja makeisissa, kun ovat niin pieniä.
Ei muuta kuin kokeilemaan vaan!

Anna-Liisa kirjoitti...

Hei!

Taidan joskus kokeilla suklaakonvehtien tekoa innostavien kuviesi vuoksi.

Heräsi kysymys, että mistä suklaasta olet sulattanut em. konvehdit? Pandan perusvalkosuklaata tai jotain erikoisempaa?

Terhi kirjoitti...

Anna-liisa - nämä sulatettu ihan Fazun leivontasuklaista kun tein kokeilumielessä.

Lahjaksi jos haluaa tehdä, niin suosittelen jotain laadukasta suklaata, jota saa monestakin herkkupuodista mutta esim. Fazun Premium suklaa on ihanaa! Tämä on taas makujuttu :)
Parempiahan niistä tulee mitä suurempi on kaakopitoisuus.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Voi kun ihania konvehteja! Tosi kivat ohjeet olet viitsinyt laittaa kuvien kanssa :) Mitenköhän nämä saisi hienosti päällystettyä jos antaa esim. lahjaksi?

Terhi kirjoitti...

Hei anonyymi, meillä on ihania foliopapereita Confetissa myynnissä ja vielä on tulossa muutakin makeisiin liittyvää kivaa :)

HerkkuKirppu kirjoitti...

Nam!!! Näyttääpä hyvältä! Ihan kuin suoraan fazerin konvehteista! : P

vilijaana kirjoitti...

onpas kauniita konvehteja,nam =P

siroasokeria kirjoitti...

sinullapas on todella kiva blogi! Saanko linkittää sinut?

Terhi kirjoitti...

Siroasokeria - tottakai saat linkittää!