sunnuntaina, helmikuuta 15, 2009

Reippailua järven jäällä

Reippailtiin tänään koko perheen voimin upeassa säässä Tuusulanjärven jäällä, emmekä olleet ainoita :).

Alkuun suuntasimme Krapin taakse pulkkamäkeen ja voi sitä pienen pojan ja Pennin riemua pulkkamäessä! Penni sai alkuun juosta vapaasti mutta kun mäkeen saapui lisää lapsia "raukka" joutui hihnaan.

Tuusulanjärvi on upea paikka talvella liikkua lähes kaikella mahdollisella tavalla!
Me suuntasimme jäälle kävellen tänään mutta järvellä voi retkiluistella, hiihtää (sekä vapaata että perinteistä, molemmille on vierekkäin ladut), luistella normaaliin tapaan, kävellä ja näimmepä jopa liitovarjolla & suksilla menijöitä. Tämä oli itselle uutta, tosin olenhan nähnyt näitä varjoja jäällä mutta en tajunnut, että he menevät myös sukset jalassa.
Bongasimme myös muutaman pilkkijän ja mieleen jäi kytemään, että ennen kuin mökkirantaamme pääsee pilkille, voisi vanhoja taitoja verestää tässä ihan lähellä :)...mitähän siitä tulisi? Jäin myös miettimään, että vaikka vihasin pienenä koulussa hiihtoa niin uskaltaisikohan sitä ostaa murtsikat? Jaa-a, täytyy nukkua ainakin yön yli.

Joka tapauksessa järvellä oli ihmisiä kuin pipoa ja meillä hulvattoman hauskaa!

Kotona päätin sitten keittää oikein kunnon kaakaot ja kiehuvaan maitoon paloittelin maitosuklaata, nam! Meille aikuisille lurautettiin joukkoon vielä hieman Amarettoa ja kaakaon pinnalle valutin vielä kevyesti vaahdotettua vispi-kermaa.


Tänään piti leipoa vaikka ja mitä mutta upea ulkoilusää vei voiton ja leipomukset saavat siirtyä huomiseen!
Ensimmäinen blogini arvonta päättyi eilen. Kiitos kaikille kommentoijille, oli kivaa saada vinkkejä mitä voisin leipoa ja mitä muuta blogiini kirjoitella. Ideoita on nimittäin kansio pullollaan kaikesta sisustamisen ja leipomisen väliltä joten välillä on vaikea päättä mitä tekisi taikka kirjoittaisi :).
Onnetar suosi ensimmäisessä arvonnassani Tarjaa, onnea! Laitatko minulle postia terhinkeittiossa@hotmail.com niin saan lahjakortin Sinulle matkaan.

1 kommentti:

Tarja kirjoitti...

Wau kerrankin onni suosi. Laittelin jo sähköpostia tulemaan.
Kylläpä teillä on ollut kivaa Tuusulanjärven jäällä. Itsekkin olen siellä nuoruudessa hiihdellyt ;)