sunnuntaina, kesäkuuta 07, 2009

Koukussa Heilaan!

Nyt voin kyllä sanoa, että olen koukussa Heilaan!

Heila on lähiruokatori Heinolassa, aivan nelostien varrella. Ensimmäisen kerran pistäydyimme Heilassa nyt menneenä perjantaina koska olin lukenut muistaakseni Glorian Ruoka & Viini-lehdestä kehut sieltä löytyneistä ruislastuista.
Päätimme kiertää myymälän sekä juoda kahvit Cafe Heilassa.

Itse miljöö on ihanasti rakennettu ja sisustettu vanhaan tyyliin ja se viehätti heti kun alan hieman jo kiertämään kaukaa "massahuoltsikat".

Lähiruokatorilta voi tehdä periaatteessa kaikki ruokaostokset ennen mökille tai kotiin menoa mutta minua kiinnosti tällä kertaa lähinnä leipomotuotteet. Meinasi kyllä tosin suu loksahtaa auki kun näin miten upea lihatiski siellä oli! Ensi kerralla sitten :).
Olin ostanut jo kaupungista leivät mökille, joten perjantaina saaliiksi jäivät vain korvapuustit, Polven juustolan herkullista Gourmet Cheddaria (ihanaa täyteläisen punaviinin kera ihan sellaisenaan!) sekä ihanan pehmeä toffeetanko. Korvapuustit olivat kyllä suussasulavia!
Sunnuntaina paluumatkalla sitten ostinkin 4 viljan sämpylöitä, porkkasämpylöitä, reikäleipää, kehuttuja ruislastuja sekä aivan uskomattoman hyviä Aura-patonkipaloja. Näitä Aura-patonkipaloja on kuulemma myynnissä vain sunnuntaisin ja eipä jää viimoiseksi kerraksi kun näitä ostan, nameja!

Joku kerta täytyy myös testata ravintola, ihanan suomalainen ja paikallinen ruokalista!
Myös herkkukoreihin sain kivoja vinkkejä, tänne poikkean useammankin kerran!

6 kommenttia:

Jams kirjoitti...

Tällainen saisi olla meidänkin nurkillamme :/

Terhi kirjoitti...

Jams - toivottavasti vastaavanlaiset putiikit alkavat yleistymään pitkin Suomea! Mieluusti suosii paikallista :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan samaista paikkaa olen kytännyt viime kesästä ja pitääkin poiketa ensi viikon mökkireissulla! En vaan muistanut missä se on, juuri mieheltä kyselin missä kohtaa se olikaan.... Hartolassa Jari-Pekan kohdalla on myös joku saman tyyppinen paikka, täytyy sekin kokeilla.

Terhi kirjoitti...

Anonyymi - Hartolassa oli ainakin joku kivan näköinen leipomo ihan siinä valtatien varrella. Harmi vaan, että sitä kautta mökkitontillemme ajaa niin paljon pidempään kuin Kuortin kautta. Joskus kun on aikaa niin pitää kyllä kiertää jälleen sieltä :)

Markus kirjoitti...

Hei, muista ottaa ensi kerralla kuveja! :)

Terhi kirjoitti...

Markus - jep! Viime viikonloppunakin oli kamera mukana mutta jossain auton uumenissa :). Ehkäpä ensi sunnuntaina muistan!