keskiviikkona, kesäkuuta 16, 2010

Tulokset - kesäarvonta

Kiitos kaikille kesäarvontaan osallistuneille. Voi että valinta oli tosi, tosi vaikea!

Loppujen lopuksi, monien reseptien lukujen päätteeksi valitsin Taikakokin reseptin voittajaksi. Muurikkaletut on se mökkeilyn juttu, ei siitä pääse mihinkään! Kesän aikana testaamme siis suolaista täytettä muurikkalettuihin! Kiitos Taikakokki, palkintosi postitetaan heti kun lähetät minulle osoitteesi info@confetti.fi.

BTW....Muurikkalettutaikinoissa on eroa yhtä paljon kuin on kokeissa; itse käytän taikinaan Vichyä, välillä HYLA-maitoa mutta tällä ohjeella tulen kokeilemaan lettuja tänä kesänä! Jonain päivänä se best-ohje löytyy!

Muurinpohjalettuja ehdotti myös moni rakas lukijani ja siitä syystä lähetän yllätyksenä pienen palkinnon kaikille ehdottaneille eli Cebic, SannaE, Katri (Sitruunamarenki) ja Pia (Kakkuhelmi).
Nämä palkinnot hankin seuraavalla Kanadan reissullani, jolta palaan 17.7., joten laitattehan minulle postitusosoitteen, jotta palkinnot löytävät perille sitten paluuni jälkeen!
Onnea siis ylläripalkinnon ansaille!

Ihanaa kesää!


PS. Lähden jälleen pian rapakon taa ja ajatuksissa on järjestää taas kilpailuja lukijoilleni. Kommentoi tähän viestiin mimmoisia tuotteita haluaisit rapakon takaa palkinnoiksi blogiini?

3 kommenttia:

TaikaKokki kirjoitti...

Ihanaa, ihanaa! Mukavaa, että tykkäsit valitsemastani lettureseptistä ja lohitäyteestä. Testattu on ja meidän perhe tykkää.
Meillä on vielä astetta alkeellisemmat olot kesämökillä. Käytössä on vain kaasugrilli, muurikkapannu (puilla tai kaasulla)ja kaksi kaasukeittolevyä. Toki teen myös joskus haudutettavia patoja myös varaavassa uunissamme, mutta kesä kuumalla sitä ei paljoa lämmitellä.
Mökille mekin suuntaamme juhannuksesta alkaen.
Kiitos ja hyvää kesää!
Aurinkoisin terveisin,
TaikaKokki

Katri (Sitruunamarenki) kirjoitti...

Ihanaa, ylläripalkinto!!! Muurikkaletut on NIIN ihania, ei ihme, että ne moni muukin mainitsi :)
Mukavaa lomaa teille rapakon taakse, toivottavasti teet kivoja löytöjä, siis ihan itsellesikin, eikä vain meille ;)

Terhi kirjoitti...

Taikakokki - meillä on kyllä myös alkeelliset olot eli asuntovaunussa kaasulevyt ja pihalla nuotio :) eli mielikuvitusta saa käyttää kyllä kovin!
Laitan sähköpostia palkintoon liittyen.

Katri - yllätyspalkinnot on kivoja :). Katsotaan mitä kivaa rapakon takaa löydän :)