keskiviikkona, marraskuuta 17, 2010

Koti pukeutuu jouluun

Vihdoin saa luvan kanssa aloittaa pukemaan kotia jouluiseksi!

Meillä on tapana viettää joulu aina pohjoisessa, niin varmaan myös tänäkin vuonna. Itse vähän kapinoin...tai no en niin vähääkään, koska olisi ihanaa laittaa joulu omaan kotiin. Toki sisustan ja puunaan mutta ei se silti ole sama asia kun en saa kattaa ja laittaa ruokaa oman makuni mukaan.
Pikkumies uskoo vielä joulupukkiin, joten joulu pohjoisessa mummolassa on tärkeä. Tokaisi taannoin, että ei siinä olisi tunnelmaa, jos mummola olisi pyöräilymatkan päässä :).
Ainakin tämä joulu vietetään vielä pohjoisessa, mummolan rauhassa ja ihanaahan se on kun äiti laittaa pöydän koreaksi.

Onneksi kotia voi kuitenkin jo viimeistään nyt alkaa virittelmään joulutunnelmaan. Minulla on muutamia perinteitä sisustuksen suhteen: ostan joka vuosi SIA:n uuden tontun sekä Aarikan yhden puisen tontun. Tänä vuonna äkkiseltään näyttää, että SIA:n tontun hankinta taitaa olla haastava, koska ainakaan Stockalla ei ollut yhtään mieleistä. Laitoinkin "lähisisustuskaupan" FB-sivuille kyselyä tuleeko tonttuja heille, I hope so!

Viime jouluna sain työntekijöiltäni ihanan punaisen hurrikaanin, PartyLiteltä. Ihanuus löysi paikan liesituulettimen päältä jonne shoppasin myös kauniin "HomeSweetHome" puukyltin Kauniista Kodista.

Kerään myös erivärisiä Mariskooleja sekä Iittalan tuikkuja, jouluksi pitää laittaa esille aina ne jouluiset sävyt. Tuikkuja eikä Mariskooleja voi koskaan olla liikaa, vaikka mieheni epäileekin keräilyn järkevyyttä :)

Pari joulua sitten löysin Stockalta ihanan valkoisen valo-oksakimpun ja tänä vuonna se löysi paikkansa yläkerran rappusten kupeeseen. Tämä jouluvalo on kyllä yksi suosikeistani!
Lisäilen kuvia kodin joulusta, leivonnan tunnelmasta ja talven rauhasta! Ihanaa joulun odotusta kaikille lukijoille!

1 kommentti:

Anna kirjoitti...

Tosi kivoja joulukoristeita :) Nuo valo-oksat on upeat, ja Kivi-tuikkuja ei tosiaankaan ole koskaan liikaa...