keskiviikkona, joulukuuta 29, 2010

Vedestä kuplia

AGA toi markkinoille AQVIA hiilihapotuslaitteen loppuvuonna 2009.
Sain testattavaksi nyt syksyllä tämän vuoden kesällä lanseeratun uuden mallin AQVIA Exclusive:n sinisessä kuosissa.

Valmistaja kertoo, että AQVIA hiilihapotuslaitteella muutat muutamassa sekunnissa hanavetesi raikkaaksi ja hyväksi, kuplivaksi vedeksi. Yksinkertaisesti nappia painamalla.
AQVIA Exclusive -hiilihapotuslaitteissa yhdistyvät muotoilu, toiminta ja korkea laatu. Pöydällä tai hyllyllä pidettävässä AQVIA Exclusive -hiilihapotuslaitteessa muotoilu, toiminta ja korkea laatu yhdistyvät elegantilla tavalla. Laitteen käyttöominaisuuksia on hiottu, jotta veden hiilihapottaminen olisi entistä helpompaa. Laitetta käytetään edestä, joten se on helppo sijoittaa keittiön kaapistojen välitilaan.
Muotoilultaan teräksinen laite vastaa tämän päivän vaativan kuluttajan moderneja vaatimuksia ja sopii hyvin yhteen muiden teräksisten kodinkoneiden kanssa.
Laitteen mukana tulee AGAn hiilidioksidipullo. Yhdellä hiilidioksidipullolla voi valmistaa noin 60 litraa hiilihappovettä.

Meidän keittiössä kodinkoneet ovat harjattua alumiinia tai terästä, joten AQVIA sopii loistavasti joukkoon. Pakko myöntää, että sininen sävy ei ollut makuuni vaan mieluusti vaihtaisin sen esim. valkoiseen tai mustaan. Designissa jäin miettimään myös värillisen muovin osuutta, joissakin sävyissä muovinen osuus näyttää hieman halvalta kun taas luksusta halutaan saada teräspinnalla. Kehityksen paikka, ehkä?

Lupauksen mukaisesti hiilihappolaite sujahti meidän keittiössä tosiaan välitilaan ja laitteen johdottomuus on kyllä upea juttu! Johdoton laite on loistava mökillä, veneessä tai asuntoautossa/ -vaunussa. Jäinkin jo haaveilemaan ensi kesän mökkeilystä asuntovaunurouvassamme...ei monien eri vesien kantamista!

Minä olen kuplavesien suurkuluttaja, myönnän ja häpeilemättä. Aamulla on pakko saada iso lasi kuplavettä ja päivän mittaankin sitä kuluu riippuen siitä teenkö töitä kotikonttorilla vai olenko liikenteessä. Viime kesän helteillä myös mökillä kulutus oli suuri!

Alkuun jäin miettimään, että kuinka paljon kuplavettä yhdellä hiilihappopatruunalla saisin aikaan ja yritinkin tätä tietoa etsiä laitteen kotisivuilta mutta turhaan. Nyt myöhemmin tätä postausta tehdessä sieltä löytyikin tieto, että lähes 60 litraa saa kuplista suhauttaa yhdellä patruunalla. Vaikuttavaa!

Ostan lähes tulkoon aina jotain makeutettua kuplista, joten mielenkiinnolla kohtasin AQVIA:n joka testipakkauksella suhautti peruskuplista. Olisikin ollut upeaa kun testipaketissa olisi ollut joku makuainekin mukana, niitä kun näyttää kuitenkin olevan saatavilla. Peruskaupoista en ole näitä bongannut, joten testaamatta on jäänyt. Harmi sinällänsä.

Pakko myöntää, että alkuhuuman jälkeen kotona kuplaveden valmistus laantui ja huomasin kantavani kuplavettä kaupasta ja tietenkin karpalon makuisena. Toivoisinkin hiilihappopatruunoita sekä makuaineita ihan peruskauppoihin, jotta laite voisi kilpailla pullovesien kanssa helppoudessaan. Makuaineita voisi olla myös laajempi skaala tarjolla. Erikoiskaupasta sekä hiilihapon että makuaineen hakeminen nykyajan "kiireessä" ainakin minulta jää hakematta.

Helppokäyttöisyydessään AQVIA sai pisteet minulta mutta makua kaivatessani en ole kovin ahkeraan vettäni kuplittanut. Mieheni kyllä totesi, että hän tekee excelin hintasuhteesta, joten voihan olla, että AQVIA suhauttelee meillä jatkossa kaikki kuplavedet :).

Oli hauskaa testailla uutta tuotetta ja sain myös yhden laitteen arvottavaksi! Jos haluat tyylikkään AQVIA Exclusive -hiilihapotuslaitteen omaan keittiöösi niin jätäpä tähän bloggaukseen kommenttisi viim. 31.12.2010 klo 24.00 mennessä niin voit päästä kuplittamaan oman vetesi :). Palkinnon arvo noin 129 €.

33 kommenttia:

ekku kirjoitti...

ui jui,tuon ku voittais ni joha ois vuos hyvin alkanut ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mukana arvonnassa! Janne Hokkanen

Cebic kirjoitti...

Oi, mahtavaa että saat arpoa jollekin onnekkaalle tämmöisen :) Mie tykkään kans vichystä, joskus ostan makujuomiakin. Onhan se aika kallista vettä kantaa kaupasta :)

Hyvää vuodenvaihdetta koko perheelle!

Tarja kirjoitti...

Oi tää oiskin ihana synttärilahja :) Meillä lapset on tällaista halunneet jo pidemmän aikaa, yleensä nää laitteet on ollu "ei niin tyylikkään näköisiä" mutta tämä näyttää sellaiselta ettei sitä kaappiin tarvitsisi piilottaa. Oikein ihanaa uutta vuotta sinulle ja perheellesi.

Pullahiiri/ Taru kirjoitti...

Meiltäkin tämmöinen laite vielä puuttuu, joten osallistun nyt arvontaan :o) Ainakin kuvissa tuo on ihan tyylikkään ja helppokäyttöisen näköinen. Mukavaa alkavaa vuotta teille!

Marja kirjoitti...

Määki oon jo kauvan haaveillu jostain tälläisesta hapotus laitteesta kun tuota normaalia vissyä kuuluu niin paljon :)

Anonyymi kirjoitti...

Pitäähän se onnea kokeilla ;)
-Jonna Mattila

Kaistuli kirjoitti...

Jotenkin löysin itseni tänne ja todella kiinnostavia bloggailuja ruuanlaitosta ja keittiössä hääräämisestä yleensäkin :D
- Kaistu

Outi / White Country kirjoitti...

Olisipa hauskaa aloittaa aamut lasillisella kuplavettä! Olen myös suurkuluttaja, tuntuu että kuplavesi on aina loppu! Tän kanssa alkaisi uusi vuosi hyvin! :-)

Anonyymi kirjoitti...

pakkkko saada! ihana :)

/Essi P

Irina N. kirjoitti...

Päädyin sattumalta blogiisi ja heti oli ensimmäisenä niin mielenkiintoinen juttu, että oli pakko lukea! Laite näyttää tyylikkäältä, mutta olen kyllä yllättynyt, jos tosiaan vähän isommista ruokakaupoista ei löydy tuohon niitä patruunoita. Kehityksen paikka todellakin.

Heidi kirjoitti...

Tämä olisi ihana ylläri :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tuon voittamalla pääsisi venyttämästä käsiä pullokasseja kantamalla!
arvonnassa mukana Pia

Vippe kirjoitti...

Tommoiselle olisi kyllä käyttöä, itsekin kun kuplajuomien suurkuluttaja olen :) Ja ihan samaa mieltä olen tuosta makujen saatavuudesta, osittain siitä syystä en ole tämmöistä laitetta vielä ryhtynyt hankkimaankaan.

Hanna kirjoitti...

Mun kuplivan veden tarpeeni on viimeisen 15 vuoden aikana pienentynyt rajusti, mutta silloin tällöin tulee suoranainen himo ja on pakko imaista pullo jos toinenkin. Näissä laitteissa mua lähinnä kiehtoo juurikin tuo saatavuus, siis patruunoiden ja maku-uutteiden. Oma lähikauppa on kivasti Stokka, mutta mites sitten maalla?

Marilee kirjoitti...

Mukaan arvontaan!! Itselläni on 80-luvulta peräisin oleva kuplajuomakone johon ei enää patruunoita saa vaihdettua joten uusi olisi kiva!! Hyvää uutta vuotta!! =)

lasienkuli kirjoitti...

Voi ku tämän sais.. :)
Olen siis mukana arvonnassa. Tällaista olen jo kauan kattonut, mutta ikinä ei oikein ole raaskinut ostaa. Jospa sitten joskus, jos ei arvonnassa onni potkaise. :)

Anonyymi kirjoitti...

Me likes! Mukaan arvontaan kiitos! Heidi Blomqvist

Sami kirjoitti...

Mukana arvonnassa...

Anonyymi kirjoitti...

Tämmöisen haluaisin =) toivottavasti arpaonni suosii..

Päivi K

Anneli kirjoitti...

Arvontaan ilmanmuuta mukaan!

Sari kirjoitti...

Osallistun arvontaan - ehdottomasti!

Hanna kirjoitti...

No pakkohan se on osallistua, kun näin upea palkinto on onnekkaalle luvassa!

Ja sininen sopisi niiin hyvin meidän keittiöön. ;D

Anonyymi kirjoitti...

Kuplavettä kuluu meidänkin perheessä hurjasti, joten mukana arvonnassa. -Tiina V-

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää todella tyylikkäältä laitteelta. Hmm... samaa mieltä, että kieltämättä makujuomat ovat hyviä, mutta varmasti myös pelkkä tällä tehty vesikin :-) T. Kati Haverinen (from Kajaani ;-D)

Anonyymi kirjoitti...

Itseltä löytyy soda stream limukone ja juomia tulee tehtyä jonnin verran... ;) Olen kyllä ymmärtänyt, että esansseja voi käyttää sekaisin eri merkkien välillä, SS esanssejahan löytyy ihan joka prisma-tarjoustalo akselilta. Mun suosikkeihin kuuluu myös itsetehtyjen mustaherukka- ja puolukkamehujen jatkaminen kuplavedellä. On vähän luomumpaakin kuin nuo esanssit, mutta kyllä tän illan juhlajuomiin on kaapissa energia- ja tonic-tiivisteet. Hyvää uutta vuotta!
t.Tiina G

Anonyymi kirjoitti...

hei, meillä on sodastream ja ainakin siihen saa makuvichy-esansseja, mukana arvonnassa t. Rida

Anonyymi kirjoitti...

Hienon näköinen laite,varmasti olisi käyttöä. Hyvää uutta vuotta!
Saara

Anonyymi kirjoitti...

Maistuis varmaan meillekin....
Arja Mattila

Anonyymi kirjoitti...

Mulle myös.....
Irmeli Niemi

Henskis kirjoitti...

Oijoi, jos tuon voittaisin niin varsinkin mieheni iloistuisi erittäin paljon! :D

ekku kirjoitti...

Onkos tää jo arvottu ja voittajalle ilmotettu?Täällä mietitään et osuko kohalle onnen arpa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Parasta mitä on, on esim. SodaStreamillä tehty kuplavesi. En kaipaa makuja, puhdas kuplavesi on parasta.

Toivottavasti löydät käytön uudestaan, meillä laite käy monta kertaa päivässä. Kaupasta ei tulisi mieleenikään ostaa kuplavettä! Aivan turhaan! Ja makuja löytyy kyllä vaikka muille jakaa.

http://www.sodastream.fi/fi/sodastreamsystem