maanantaina, tammikuuta 18, 2010

Häähuumaa!

Häämessut Wanhassa Satamassa menneenä viikonloppuna olivat ihana kokemus!

Jännitti kyllä hieman kun "pääsimme paljastamaan" yhteistyömme Tiimarin kanssa messuilla. Messuilla meillä oli pieni hylly täynnä ihania hää- ja leivontatarvikkeita, joita Tiimareista tulee löytymään kevään aikana ympäri Suomen!

Helmikuun 8.päivä avaamme Tiimarin Kaivopihan myymälään (aivan Helsingin keskustassa) noin 30 neliön shop-in-shop myymälän johon olemme valinneet runsaan määrän upeita leivonta-ja kakkutarvikkeita. Unohtamatta tietenkään häätarvikkeita.

Confettia Helsingin keskustaan on meiltä toivottu jo pitkään, joten nyt tämä toteutuu ja parhaalla paikalla!

Häämessuilla Tiimarilla oli neljä upeaa kattausteemaa, johon tiimimme valmisti upeat kakut ja trendikkäät cupcakes:t!

Puna-valkoteemassa sydämet ja ruusut olivat pääosassa ja siitä syntyikin tiimillä idea kerroskakkuun jota koristaa aito ruusu. Ruusu on Wiltonin kukkakupissa märässä oasis-sienen palassa kiinni. Näin ruusu säilyi kaksi päivää loistavasti!


Oma suosikkini kaikista väriteemoista oli ehkä pinkki-ruskea ja siihen tiimimme valmisti kerroskakun jenkki-tyyliin. Hehkeä pinkillä sokerimassalla päällystetty kerroskakku ja paksut satiininauhat ympärille.

Oranssi-kultateemassa Tiimari oli valinnut perhoset koristeeksi. Olikin luonnollista, että valitsimme perhos-silikonimuotin, jolla teimme cupcakes:ien koristeeksi perhosia jotka saivat siivilleen kimallusta.


Hopea-teemaan teimme klassisen tyylikkäät valkoiset kakut koristeltuna pienen pienillä kukkasilla. Suihkaus helmiäistä ja muuta ei tarvittu!

Tiimarin osasto oli upean tyylikäs ja kuhina ständillä sekä Confetin hyllyllä kävi jatkuvasti.

Kiitos tiimilleni upeasta panostuksesta!
Julkaisemme pian Tiimarit & paikkakunnat joista löydät Confetin upean valikoiman kevään aikana!

torstaina, tammikuuta 14, 2010

Mennään Naimisiin!

Aah....kumpa olisikin omien häiden suunnittelu edessä! Mutta siitä on jo yli 13 vuotta ja silloin ei markkinoilla ollut sokerimassoja, hauskoja hääkakkukoristeita, kimalteita saatikka muutakaan hauskaa leivontaan!

Muistan että hääkakunkoristeita ei löytynyt silloin aikoinaan juuri mistään.
Onneksi nykypäivänä on jo häämessuja ja häätarvikkeisiin erikoistuneista myymälöistä saa jo runsaan määrän tuotteita. Confetin häätarvikevalikoima onkin huikea (toimimme mm. Wiltonin jakelijana ja edustajana Suomessa) ja se kasvaa vielä ennen suurinta sesonkia!
Niin ja en kyllä vaihtaisi omia häitäni mihinkään :), jotain säätöjä tietenkin tekisin mutta niin varmaan jokainen nainen tekisi muutaman vuoden kuluttua omista häistään. Muoti, aikakausi, ja makutottumukset muuttuvat :).

Tänään olen ollut hengessä mukana Tuusulan myymälässämme kun rakkaat työntekijäni valmistivat kakkuja Mennään Naimisiin! -häämessuille.

Olemme mukana Tiimarin osastolla 040, 041 B.

Confetin leivonta- ja häätarvikevalikoima tulee Tiimarin valikoituihin myymälöihin kevään aikana.

Copyright 2010 Wilton Industries, Inc

perjantaina, tammikuuta 01, 2010

Juusto-salamivoileipäkakku

Uudeksi vuodeksi halusin tehdä voileipäkakun ja tällä kertaa valitsin mauksi salamin. Ihanan suolaista! Alunperin toisen täytteen piti olla Aura-painotteinen mutta loppumetreillä jäin miettimään, että voikkarista saattaapi tulla liiankin suolainen jos ropsautan kasvistäytteen sekaan vielä Aura-murua. Aura-muru sai tällä kertaa väistyä ja tilalle shoppasin emmental-raastetta.



Juusto-salamivoileipäkakku
  • vaaleaa ja tummaa vuokaleipää noin 8 siivua per laatu
Salamitäyte:
  • noin 200g salamipötköstä pieneksi kuutioksi pilkottuna (muista ottaa kuori pois!)
  • noin 100 g Philadelphia mustapippuri-kevätsipuli tuorejuustoa
  • 1 prk kermaviiliä
  • pari pyöräystä mustapippuri- ja suolamyllystä
Juusto-kasvistäyte:
  • 1/2 sipuli pieneksi kuutioksi pilkottuna
  • ruohosipulisilppua kourallinen
  • 1/2 keltainen paprika pieneksi kuutioksi pilkottuna
  • kolme kourallista punaista emmental-juustoraastetta
  • noin 100 g Philadelphia-tuorejuustoa, maustamatonta
  • noin 1 dl kuohukermaa
Kostutukseen:
  • noin 3 dl kuumaa vettä johon sekoitettu häränliha-fondia
Kuorrute:
  • vajaa purkki ranskankermaa
  • noin 100g Philadelphia-tuorejuustoa, maustamatonta
  • 2 rkl Hellmann's majoneesia
  • kaksi kierrosta suolamyllystä
  • sitruunanlohkon mehu (noin 1 rkl)
Koristeluun:
  • voileipäkakun reunoille emmental-raastetta
  • salaatinlehtiä
  • salamia
  • paprikaa eri sävyissä
  • juustoa
Sekoita molemmat täytteet eri kulhoissa. Juusto-kasvistäytteessä lisää kuohukermaa tarpeen mukaan, jotta täytteestä tulee sopivan notkeaa levittämiseen.
Vuoraa perinteinen leipävuoka kelmulla.
Leikkaa vuokaleivistä reunat pois.
Aseta vuoan pohjalle vaaleaa vuokaleipää ja kostuta kevyesti.
Lisää puolet salamitäytteestä.
Lisää päälle tumma vuokaleipä, kostuta kevyesti ja lisää juusto-kasvistäyte.
Lisää päälle tumma vuokaleipä, kostuta kevyesti ja lisää päälle loput salamitäytteestä.
Lisää pinnalle vaalea vuokaleipä ja kostuta kevyesti.
Anna tekeytyä kylmässä vähintään yön yli.
Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään ja levitä voileipäkakun ympärille. Ripottele reunoille emmental-raastetta.
Koristele oman maun mukaan salaatinlehdillä, salamilla ja paprikasta sekä juustosta otetuilla tähdillä.