sunnuntaina, huhtikuuta 14, 2013

Synttäriviikon kuulumisia

Se olisi taas takana viikko kun tuli vuosia lisää. Numeroistahan ei enää puhuta :).

Viikkoni oli täynnä onnen hetkiä, haleja, skumppalasin kilistyksiä, hyvää ruokaa, uusien ihmisten tapaamisia, shoppailua ja rentoa oloa.

Viikko aloitettiin ihanalla iltapalalla Cavan kera. Italialaisia makkaroita, erilaisia juustoja, viinirypäleitä ja itse tehtyä patonkia. Namskis!
Kotona en sen kummemmin vuosien vaihtumista juhlinut, kävimme perheen kesken syömässä nepalilaista ja sain vaan olla rakkaiden kanssa, mitäpä sitä muuta. En edes leiponut kakkua!

Töihin vein tytöille lähikonditoriasta ihanan vadelma-rahkakakun. Pöydän katoin sopivalla Iines-teemalla :)
Itse synttäri-illan tein pitkän työpäivän ja pakkailin vielä asiakkaiden tilauksia mutta kesken illan ystävä yllätti...
...upealla ruusulla ja Kastehelmi-tuikulla. Juuri se ihana vedenvihreä sävy jota mökille himoitsin :).
Muutoin viikko vierähti mm. Blogiringin järjestämässä Kondiittorikoulussa josta juttua on tulossa lisää sekä piipahdimme Oma Koti-messuilla jotka olivat kyllä tällä kertaa pettymyt. No, ei meillä ihmeitä ollut etsinnässäkään ja toisaalta mökin pihapiirin rakennusten sijoittelu selkiintyi koska kotaa sinne emme saakaan emmekä kesäkeittiötäkään siinä muodossa kun aateltiin. Mutta sittempä lunchilla keksittiin uusia ideoita, niitä pääseekin kohta toteuttamaan. Ihanaa!

Messujen sisustuspuolelta tarttui mukaan tämä puutähti. Tästä lähti ajatus oman kylppärin remppaan, kaakeliremppaan kun ei nyt ole täpäkkää niin on tuunattava edullisin elementein. Tästäkin myöhemmin postausta.
Tänään käväisin vielä Askosta hakemassa penkin eteiseen. On niin ärsyttänyt kun ei ole penkkiä kenkien laittoon, joten päädyin tähän. Ihan passeli mutta Aallon mustasta ritiläpenkistä haaveillen :)

Ja bongasin vielä ihanat vaaleanpunaiset pillimalliset farkut! En edes muista milloin minulla olisi ollut farkkuja ja vielä värillisiä, hih :).
Kyllä se kevät tulee näiden farkkujen myötä mutta kengät pitäisi nyt shopata näihin sopiviksi.
 Kuva Esprit                                            Kuva Tommy Hilgifer                                                  Kuva Christian Louboutin

Mitäs tykkäät?

Taidan päätyä noihin Hilfigereihin, sopivat jotenkin juuri mulle! No, kyllä nuo Louboutinitkin mutta se budjetti taitaa tulla vastaan :).

Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille lukijoill!


Ei kommentteja: