perjantaina, heinäkuuta 19, 2013

Costa Del Sol, vol. 6 osa 2, La Carihuela

Palasimme Gibraltarilta noin viiden jälkeen ja suuntasimme suoraan hotellille uimaan irlantilaisten ystäviemme kanssa. He lähtivät torstaina kotiin joten olimme sopineet iltauinnista yhdessä ja samalla vaihdettiin FB-tietoja, sähköpostiosoitteita ja kotiosoitteita :). Meistä vanhemmistahan se on kiinni jaksavatko pojat pitää yhteyttä. Ainakin Thaimaassa pari vuotta sitten tavattuun perheeseen suhde on hyvä ja poikasilla joka viikko peli-/englanninkielen sessio.

Illalliselle päätimme kävellä seuraavalle rannalle, La Carihuelaan koska emme vielä siellä ole ehtineet käydä.
Rantabulevardia on ihana kävellä, tai no pikkumiehen skuutata. Koko rantabulevardi on kävelykatua, täynnä ravintoloita sekä kalastajia niemenkärjessä.
Päätimme tänään illallistaa maan tavalla eli lähdimme liikenteeseen vasta about puoli yhdeksän. Pysähdyimme ihanan näköiseen rantabaariin drinksuille.
Pina Colada, aah :). Vähän turhan makea oli mutta maistui kyllä. Mies pyysi Caipirinjan ilman sokeria ja siinä oli tarjoilijalla vähän ihmettelemistä.
Minusta La Carihuelan pikkukadut olivat jopa tunnelmallisempia kuin ostoskadut Torressa. Matkaa meidän hotlalta oli ehkä 1,5 kilsaa mutta kävelimme toki monta, monta pikkukatua joten todellisuudessa kilometrejä kului paljon.

Tämä mies touhusi kinkun parissa niin vauhdikkaasti että oli vaikea saada kuvaa :). Vähän jäi kaivelemaan tommonen kinkku, josko sen veisi matkalaukussa kotiin mutta luulen että joka tapauksessa nyt tulee kilot laukuissa vastaan.
Ihanien marenkien ääreen oli pakko pysähtyä ja luulen että kun tänään suuntaamme takaisin samalle kadulle, tarttuu mukaan jokunen :)
Kiersimme aikamme katuja kun etsimme sopivaa ravintolaa. Olisin halunnut erääseen suosittuun italialaiseen mutta eipäs siellä ollut tilaa. Siitä viisastuneena varasinkin tänään pöydän illaksi.

Tällä kertaa valitsimme erään rantaravintolan ja tilasimme miehen kanssa paellamixin; kanaa ja mereneläviä.
Ihan jees mutta paella ei vaan kyllä ole mun juttu. Tämän loman aikana olen maistanut vaikka ja mitä, postaankin yhdestä supernautinnosta huomenna mutta paella ei vaan oikein uppoa. Mutta. Minusta maassa maan tavalla, tiettyyn asti ja avoimin mielin pitää maistella koska mistään ei yhtä autenttista saa ja eteen voi tupsahtaa yllätyksiä kuten minulle eilisellä illallisella. Mutta siitä huomenna :).

Nyt alkaa taas olla pretty hot fiilis, ei muuta kuin altaalle uimaan ja paahtumaan!

2 kommenttia:

Andalusiana kirjoitti...

Hei, blogistani saattaa löytyä teillekin lisää vinkkejä Andalusian aurinkoon :-) Hauskaa lomaa!

www.andalusianauringossa.com

Terhi kirjoitti...

Hei Andalusiana! Luinkin itse asiassa blogiasi ennen reissua :). Oletko muuten testannut Torressa Nuevo Laranjan? Aivan mieletön hinta-laatusuhde :).