lauantaina, kesäkuuta 07, 2014

Barut Kemer Resort vol.4, Buffetillallinen

Kävimme kolmena iltana hotellin buffet illallisella ja joka kerta se oli hieman erilainen. Veikkaan että tarjolla oli yli 300 eri herkkua, niin äyriäisiä, lihaa, kanaa, pastaa, perunaa, juustoja, salaatteja, leipiä, tapas-tyyppisiä herkkuja, paikallisia herkkuja, erilaisia kastikkeita, hedelmiä, leivoksia, kakkuja jne. Aivan uskomaton määrä eikä me kolmessa illassa ehditty maistaa kuin muutamia.

Aloitimme illan aina aulabaarista aperitiiveilla.
Ravintolassa oli panostettu upeiden ruokien lisäksi lapsille omaan ruokailualueeseen ruokineen sekä näyttäviin koristeisiin.
Söimme aina ulkona koska ei ollut liian kuuma ja ihana tuulenvire kävi iltaisin.
Huomasin jälleen että olen kuvannut liian vähän :) mutta siinä tohinassa en muistanut kuvata mm.grillialuetta lihoineen ollenkaan!

Istuimme pöytään ja teimme juomatilaukset. Palvelu oli kyllä joka ilta moitteetonta, yleensä viinipullo jätettiin pöytään josta saimme itse täyttää. Myös vettä saimme aina pyydettäessä pullon.

Tässäpä kuvapläjäystä herkuista!
Leipää oli jos jonkinlaista sorttia ja pita-leipää kokki paistoi illan kuluessa.
Valitsin yleensä itselle pilahviriisiä, ihanaa leipää & voita, grillattua kanaa, kastikkeita ja salaattia. Juustojakin maistoin mutta minulle suurin osa oli ihan liian suolaisia, vaikea kuvitella :)

Jälkiruokana tarjolla oli aina hedelmiä ja aivan hillitön kakkubuffa!
Sekä turkkilaisia jälkiruokia.
Illallisbuffa oli kyllä mieletön! En ole missään nähnyt niin laajaa valikoimaa ja kaikki mitä maistoimme oli hyvää. Ei tietenkään mitään gourmet-tasoa mutta helposti parempaa kuin ketjuravintoloissa. Ja kun osaa sai juuri tehtynä eikä odotella tarvinnut edes kauaan.

Oli ilo huomata että lähes kaikki vieraat myös pukeutuivat illalliselle. Buffaan ei olisi päässytkään uimashortseilla tai fläpäreillä :)

Muutama tunti vierähti helposti ruokia santsaten. Illan pimetessä olikin iltanäytösten aika tai kuten minulla, nukkumatin aika.

Ei kommentteja: