keskiviikkona, kesäkuuta 11, 2014

Barut Kemer Resort vol.8, Asian a la carte

Toiseksi viimeisenä iltana olimme varanneet pöydän hotellin aasialaisesta ravintolasta. Vain yksi siis jäi kokematta, kalaravintola mutta lähes jokainen ilta oli buukattu täyteen ja mies tosiaan halusi testata vielä buffan.

Tätä aasialaista oli kehuttu Tripadvisorissa eikä turhaan. Ilta oli kiireinen.
Menu oli kyllä houkuttelevin kaikista!
Alkuun saimme keittiön tervehdyksenä ihanan rapsakoita naksuja, olisko olleet riisipohjaisia ja mukavan tulista tahnaa. Pikkumies ihastui!
Alkuun tempuraa ja kevätkääryle.
Aivan älyttömän hyviä...teki mieli pyytää lisää :)

Pääruokina ankkaa ja kanaa.
Ja edelleen, järjettömän hyvää!

Jälkkäreiksi valikoitui friteerattu banaani ja pikkumiehelle friteerattu jäätelö.
Tuo fritattu jäätelöpallo oli kyllä jännä :). Liikaa hunajaa mutta hienosti se oli pysynyt kasassa ja pikkumies nautti joka hetkestä.

Kyllä täytyy olla Tripadvisorin lukijoiden kanssa samaa mieltä, paras a la carte hotellilla. Palvelu ajoittain tökki, juomia piti pyytää lasiin mutta ei se meitä häirinnyt kuitenkaan.

Jos tähän hotelliin eksyt niin muista siis käydä varaamassa noin seitsemän aikaan aamusta pöydät kahdelle seuraavalle illalle. Kahdeksan aikaan olet jo myöhässä :)

Huomenna pääsenkin maistelemaan etunenässä Taste of Helsingin herkkuja ja sen jälkeen jännätään miten minun taivaallisen tuulihattukakun käy Phidalphian puutarhajuhlissa joissa Teresa Välimäki julistaa kaksi voittajaa. Mä niin haluun sen Dinner at the Sky illallisen mutta ratkaisu ei ole enään minun käsisssä. Pitäkää peukkuja!

Ei kommentteja: