torstaina, maaliskuuta 12, 2015

Torstain tunnelmia

Aika menee kuin siivillä, on kiire töissä ja ruuhkavuodet kotona. Okei, meillä on vain yksi pikkumies sekä koiruus mutta ne illat vierähtävät säbätreeneihin kuskatessa Tikkurilaan. Mies juurikin laski kuinka monta kilometriä tulee vuodessa pelkkiä kuskausreissuja….huh!

Tämän viikon olen taas kipuillut selän kanssa. En tiedä onko se issiasta vai mitä mutta tuska on välillä sietämätön. Otan välillä Panacodia….Sirdaludia määrättiin myös mutta siitä menee pönttö sekaisin. Vaan kun ei auta.
Meillä käy töissä hieroja ja se auttaa jonkin verran, venytellä yritän joka ilta. Bloggaaminen ei siis ole ollut nyt ensimmäisenä mielessä ja se harmittaa kun teitä lukijoita riitttää! Kiitos kun jaksatte odotella, lupaan että tahti piristyy.
Fysioterapia on edessä reilun viikon päästä joten toivonkipinä on silmissä.

Tänään sain sen verran itseäni liikkeelle että kävin vähän kurkkimassa pihamaalla. Istutin nimittäin syksyllä jos jonkinlaista kukkasipulia vaan näin "rookie-puutarhurina" en tietenkään älynnyt merkitä ylös mitä kukkasipuleita istutin :D. Nyt saa sitten ihmetellä kevään mutta muistan että tulppaaneja, helmihyasintteja sekä ihan hyasintteja istutin.
Ja minähän en näistä mitään ymmärrä joten saapahan nähdä mitä sieltä nousee.
Kun piipahdin postilaatikolla sekä pihamaalla, Penni intoutui tappamaan keppiä. Instaan ei saa kuin 15 sekunnin videon niin tässäpä pidempi.
Ja se vloggaus vielä odottelee….menen ensi viikolla Youtube-koulutukseen joten josko siitä saisi intoa lisää!

Tänään keittiössäni syötiin purkkiruokaa. Helppoa, nopeaa ja hyvää. Hernekeittopäivä!
Muistan kun kouluaikaan syötiin aina torstaisin hernekeittoa ja niin kuulemma nykyäänkin.
Kylkeen paistoin rukiisia sämpylöitä luotto-ohjeellani, korvasin grahamjauhot ruisjauhoilla.
Ja jälkiruoaksi tietenkin pannukakkua.
Tällä kertaa tein vain puolikkaan taikinan Finelin vuokaan ja sehän oli juurikin passeli meille kolmelle.

Huomenna vietän jo viikonloppua, luvassa kodin siivousta & kevään kuoseja sisustukseen. Tunnelmia myöhemmin :).

2 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

Kevättä ilmassa!
Tulppaaneja nuo ei ole, sen tiedän :) Helmililja on villi veikkaukseni!

Terhi kirjoitti...

No on kyllä täällä Hannele vaikka tosin yöt on kylmiä ja kylmempää luvassa. Tosin Kaenuulaisena ei hetkauta mutta pakko myöntää että nyt ei tarviis tulla enää lunta!
On siellä joukossa tulppaaneja, vanhoja mutta myös istutin muistaakseni hyasintteja. Ei mitään hajua mitä niille tapahtuu tai nouseeko vaiko eikö :D
Helmihyasintteja muistan ostaneeni mutta muusta ei muistikuvaa….minä kun ostan värien mukaan; valkoista, pinkkiä, vaaleanpunaista, mustaa ja punaista <3