maanantaina, lokakuuta 12, 2015

Amerikassa - Dinner in Islands

Californian reissulla kävimme syömässä mm. Islands ketjuraflassa. On jännää huomata miten ruokakulttuuri rapakon takaa hiipii tänne.
Tortillat, tacot ja burgerit.
Sekä käsityöläisoluet.
Varsinkin San Fransiscon alue on tunnettu käsityöläisoluista, pienpanimoita on pilvinpimein. Niistä myöhemmin.
Mutta ne tacot. Ei ne ole semmoisia kun ollaan Suomessa totuttu vaan pehmeän letun sisään rakennettuja herkkuja.
Aijai-jai….kanataco ananas-tomaattisalsalsalla. Maistui!

Nyt sesongin päällä on kiirusta töissä mutta lupaan postailla myös itse tehtyä! Vielä on paljon näitä reissujuttuja, tykkäättekö?

1 kommentti:

Heli Toivonen kirjoitti...

Juu, juu tykkään! Lisää vaan myös shoppailusta ja outleteistä jos kävitte 😉 Suunnitelmissa ensi kesänä roundtrip noihin maisemiin myös....