perjantaina, tammikuuta 12, 2007

HK:n Potku


Ja ihan ensiksi anteeksi todella huonoa kuvaa...kamerasta loppui elämä juuri kun päätin, että nyt täytyy ottaa kuvia HK:n uudesta Potkusta...tietenkin! Tämän kuvan onnistuin saamaan joten se kelvatkoon. Ja miehellä on tietenkin uusi kamera mukana reissussa mutta eiköhän tämän kuvan myötä pääse kärryille aiheesta.

Siis. Näköjään vuoden vaihteessa kauppojen hyllyiltä voi bongata jos jonkinlaista uutuutta ja pakko myöntää, että nämä HK:n uutuudet pomppasivat välittömästi silmiini!

Erikoinen pakkaus (törppö jonka sisällä syötävää, savetti sekä kastike), näyttävä esillepano uusille tuotteille ainakin meidän lähimmässä K-supermarketissa sekä tietenkin muistikuva siitä, että Jyrki Sukula palkattiin viime vuonna HK:n luovaksi johtajaksi...eli odotusarvoa oli maistelusessiolle jonkin verran :). Vaikka mistäpä minä tiedän mitä se Jyrki siellä HK:lla luo ja visioi; makuelämyksiä, visuaalisia elämyksiä vai mitä?...
No, HK:n Potku kyllä ainakin kananuggettien osalta yllätti positiivisesti. Pitkään arvoinkin kaupan hyllyllä, että mitäs sitä nyt kokeilisi. Päädyin broilerinuggetteihin juusto-jalapenodipin kera ja täytyy myöntää tosiaan, että eipä ollut huono valinta.

Tänään siis vihdoin testasin ja paistoin nuggetteja kiertoilmassa noin kymmenen minuuttia mikä näin jälkeenpäin oli liian lyhyt aika. Minä tykkään todella kärvähtäneistä ja rapsakoista nuggeteista joten pidempään olisi nuggetteja pitänyt paistaa.

Odotin ensimmäisellä puraisulla perinteisen nuggetin makua (tietenkin koska niinhän se on aina Suomessa ollut!) mutta yllätyin aika hotista mausta! Siis miehenihän vain pudistelisi päätään, että ompa iisiä mutta minuun nämä upposivat! Dipissäkin oli himppu jalapenoa ja kokonaisuudessaan setti oli toimiva. Täytyy sanoa vielä, että erittäin toimiva!! Siis juuri sopivaa perjantai- tai lauantai-illan leffan kera; hyvää juomaa sekä tulista naposteltavaa.
Loistava ideointi siis; kuka sen nyt sitten tekikään.

Näitä ostan uudelleen sekä testaan myös maustetut makkarat, tex mex-pyörykät ja mies saa kokeilla broikun siipipalat. Minä kun en tykkää syödä sellaista mitä joutuu kaluamaan käsin...
Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan; oiva ilta- tai yöpala jonka saa nopsaan valmiiksi joko mikrossa tai uunissa (siis tietenkin minun mielestä uunissa!) joka on kauppojen hyllyltä uupunut tähän asti!
Ainiin, kruunasin makuelämyksen ihan päärynäisellä siiderillä...tällaisiin tulisiin napostelusetteihin ei kannata viinien kanssa lähteä kikkailemaan. Kyytipoikana menee joko olut tai sidukka.

Hyvää ruokahalua!!

Ei kommentteja: