sunnuntaina, huhtikuuta 29, 2007

Grillikausi avattu!


Huh, kun on mennyt jo nolostuttavan pitkä aika sitten viime postauksen....ruokaa on tehty ja paljon tässä välillä mutta kiire ei ole hellittänyt.

Jos nyt jotain selitystä tälle hiljaiselolle annan niin olemme rakentaneet upean terassin ja minä; joka vähän aikaa sitten vannoin etten ole mikään puutarhaihminen, olen kuoputtanut pihaa sen minkä olen ennättänyt! Nyt on kaksi ihanaa kukkapenkkiä tehty ja jännityksellä odotan mitä sieltä nousee :)


Grillikausi tuli avattua jo lähes kuukausi sitten ja eka viikolla grillasimme joka päivä :). Viikolla on niin helppoa tehdä joku hyvä salaatti; joka meillä on yleensä ceasar-salaatti, kuten kuvassa tai feta-juusto/mozzarella-salaatti. Siihen kylkeen yksi hyvä makkara, esim. minun suosikkini Wilhelm valkosipuli-sinihomejuusto grillimakkara tai perinteinen Hiillos-makkara. Tässä nautimme myös patongista ja Aura-sinihomejuustosta, punaviiniä unohtamatta.
Pakko tosin mainita sen verran, että ostin viime syksyn Prahan reissulta paikallista punaviiniä ja sen avasimme mutta olipahan niin pahaa, että äkkiä uusi pullo auki! Huh...en ainakaan ihan heti suosittele Prahasta "matkamuistoksi" paikallista viiniä.

Hyvää Vappua kaikille blogini lukijoille, ystäville ja sukulaisille!

5 kommenttia:

Heta kirjoitti...

hauskaa vappua

Katri kirjoitti...

Hei! Nyt oli sellaiset ruuat, jotka multakin onnistuu. ;)

Hauskaa vappua sinulle!

Örkki kirjoitti...

Voinko linkittää sinut?

Ruusumamma kirjoitti...

Kiitos vierailusta sivuillani. Linkitän sinut sivuilleni,jos sopii.

Terhi kirjoitti...

Ruusumamma ja Örkki - saa linkittää ilman muuta! Itsekin yritän oman listani saada tällä viikolla kuntoon :)