sunnuntaina, kesäkuuta 24, 2007

Grilli kuumana koko Juhannuksen!


Meidän ja ystäviemme grilli kävi kuumana koko Juhannuksen!
Juhannusaattoa vietimme ystäväperheemme luona tässä ihan lähellä ja kuvat heidän tarjoilustaan ovat vielä videokamerassa (jota siis hädin tuskin osaan käyttää...) ja saas nähdä saanko sen vehkeen saldoa koskaan tänne blogiin, yritän, I promise!
No, tarjolla oli alkuruokana savustettua siikaa hollandais-kastikkeella sekä vuohenjuustolla täytettyjä jumbo-herkkusieniä.

Pääruoaksi nautimme possua sekä broikkuvartaita satay-kastikkeella (joka oli kyllä parasta mitä olen koskaan maistanut!!), grillattuja kasviksia ja bataatin siivuja.

Jälkkäriksi olin leiponut mansikkakääretorttua vispi-kermalla hunnutettuna mutta siitäkin kuvat ovat siellä videokamerassa. Ja kyllä Ullan kääretorttupohjan reseptillä vaan syntyy aivan loistava kääretorttu! Eipä jäänyt torttua yhtään ylimääräistä :)

Seuraavana iltana sitten grillailimme kotona ja grilliimme päätyivät nämä muhkeat lohiviipaleet, jotka nautimme salaatin kera. Mieheni herkkua :)

Tänään taas sitten olikin oikea gourmet- tai ylipäätään "ruoallinen" nautinto kaukana kun söimme buffet-lounasta erään huvi-/aktiivipuiston ravintolassa...huh!...mutta tärkeintä oli lapsen hymy, ilo ja riemu...täytyy riemuita siitä itsekin! Ruoalla ei tässä tapauksessa ollut väliä. No joo, minulle kyllä mutta piti purra hammasta.

Monilla loma alkaa Juhannukselta mutta itsellä on vielä kolmisen viikkoa työsarkaa edessä ennen kuin pohjoisen mökki ja mummola kutsuvat.

Ihanaa lomaa niille, jotka pääsevät jo "laitumille"!

1 kommentti:

PiNkMama kirjoitti...

Nams, minäkin käytän Ullan kääretorttuohjetta, tosin suklaan kanssa en ole vielä testannut :) On se vaan hyvää ja pehmeää. :D