sunnuntaina, maaliskuuta 27, 2011

Kevät & koti, vol. 1.

Miulla on iskenyt sisustus- ja siivousinto nyt ihan kunnolla päälle kun oottelen pääsyä uuten kotiin mutta toisaalta haluan nautiskella keväästä & kesästä vielä täällä "omassa kotona". Hassu tilanne. On "omassa" mutta odottaa "omaa".
Päätinkin, että kun ollaan vielä "omassa" niin sisustan vielä kevään kotiin. Kauniit värit auttavat kuitenkin jaksamaan arjen keskellä.

Pikkumiehen kanssa istutimme multaan ohraa, miusta kauniimpaa kuin perinteinen raeruoho. Miehen palautteen mukaan ois pitänyt olla kuitenkin sitä perinteistä. Ensi kerralla sitten.
Keltainen, ihana vati on vuosien takainen kirpparilöytö, tipuset Aarikan.


Juuri kukkivat narsissit löysivät kotinsa ihanan sitruunan keltaisiin ruukkuihin CD- ja DVD-hyllyjen päälle.


Tulppaaneja miulla on ollut keittiön pöydällä aina siitä saakka kun kausi alkoi, olen varmaan aiheesta maininnut jo useassa bloggauksessa :). Tulppaaneista ei tosin koskaan voi kirjoittaa liikaa ja niitä löytyykin ympäri kotiamme juuri niin kauan kuin kausi kestää!
Tässä tmän viikonlopun kaunokaiset, vaaleanpunaisena tietenkin.


Näin kevään kynnyksellä halusin myös herkkuihin ihanaa väriloistoa ja M&M:t namut sopivat kuin nenä päähän! Kröhööm....näitä oli siis hankittu pari pussia ja "eka erän" laitoin vaaleanpunaiseen Mariskooliin vaan alta viikko sitten ja pinta laski...oli pakko siirtyä pieneen Aalto-maljaan. En minä vaan ne miehet!


Taannoin lupasin myös parempaa kuvaa meidän uudesta ruokapöydästä tuoleineen. Meillä kodin sisustus on mustaa, valkoista, harjattua terästä sekä harmaata. Sisustussävyt sesonkien mukaan.
Haimme pitkään keittiöön uutta ruokailuryhmää ja tiesin jo heti ettei valmista settiä vaan löydy. Meille sopiva moderni linja ja sekä tuolit että pöytä löytyivät BoConceptista. Pöytä itse myymälästä mutta tuolit napattiin Outlet-hintaan Tuusulan Vepsäläiseltä! Nyt kun muutetaan uuteen taloon ja saamme ostetun pöydän jatkopalan käyttöön niin täytyy hankkia vielä pari tuolia lisää :)


Kevätkuvia kodista luvassa lissää sekä haaveilua uudesta talosta & remppasuunnitelmia :).

Loppuherkkuna kurkistus miun "käyttökoruboksiin" eli tästä ihanasta vaaleanpunaisesta Aalto-vadista bongaan aamuisin kylppäristä ne suosikkini korviin, sormiin, ranteisiin ja kaulaan...lähes kaikki Swarovskia :) ...me love! 
Ja ihan vinkkinä, Aalto-maljat eri koossa ovat loistavia säilytysastioita ja -vateja!


Ihan kohtahan se on jo Pääsiäinen ja lisään kevään pastellisävyjä kotiin, niitä ja kevään ihania herkkuja luvassa!

Olethan myös löytänyt blogin Facebookista, tykkää http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Terhin-Keitti%C3%B6ss%C3%A4/112503272108390

Ei kommentteja: