sunnuntaina, toukokuuta 01, 2011

Häästudio, Kate & William

Minua harmitti taannoin kun en järjestänyt teemajuhlia naapurikuninkaallisten juhliin, joten päätin nyt korjata tilanteen. Heräsin silti hieman liian myöhään, auts. Olisin voinut tilata kattaustarvikkeet ym. koristelutarvikkeet Englannin lipputeeman mukaisesti joista haaveilin. Kyllä harmitti mutta jospa se Harry seuraisi veljensä jälkiä piakkoin....
Niin ja olihan tässä vähän "samisfiilis" kun morsiamen vanhemmilla on yritys, jota olen jo monia monia vuosia seurannut, samalla alalla kun ollaan :). Eli häästudio oli laitettava pystyyn!

Päivä käynnistyi itsellä jo kasin pintaan esivalmisteluin ja ystäväni lapsineen tuli meille juhlimaan jo yhdentoista aikaa. Lipputeeman puuttuessa päätin rakentaa päivän vaaleanpunaisen eri sävyjen ympärille, tietenkin! Prinsessajuhlat!


Kattauksessa käytin Iittalan värillisiä astioita, kristallia sekä sopivasti myös kertakäyttötuotteita. Mm. tuo naksuvati on upea; hopean sävyinen kertisvati ja kun sitäkin löytyy eri muodoissa & sävyissä niin ompa kätevä.


Vaikka päivä olikin kupliva voittoinen niin välillä ihana mansikkavesi teki terää! Ja kuplivana coolerissa viileni pitkin päivää Pink sekä muita rose-kuohareita.


Mietin pitkään tarjoiluja, koska nyt kun ei ollut sitä britti-teemaa astioihin niin en halunnut tarjoiluissakaan lähteä miettimään brittisapuskoita. Ihanan vaaleanpunaiseen teemaan sekä kevääseen sopi minusta keväinen parsapiiras ja aah kun siitä tulikin hyvvää! Reseptiä tulossa.


Vaaleanpunaisiin cocktail-tikkuihin keihästin fetaa, cantaloupea sekä mozzarellaa & rypäleitä.


Tuulihattujen sisään kätkin kinkku-juustotäytteen ja siitäkin ohjetta tulossa. Tällä kertaa tuulihatut jäi vähän littanoiksi kun pursotin niistä liian isoja...treenin puutetta selkeesti eli ei muuta kuin tekemään lisää tuulihattuja!


Makeana meillä oli tietenkin prinsessakakkua tarjolla mutta unohdin napata siitä kuvan koska se nautittiin illan tunteina :). Nämä vadelmacrustadit hävisi aikasta nopeasti lautaselta jo päivällä.....


 ...puhumattakaan mansikoista, vaahtokarkeista ja sydänmarmeladeista.


Rakastavaiset saivat toisensa vaikkakin jäin kaipaamaan enemmän kuvia itse hääjuhlasta sekä tietenkin kakusta! Kyyneleitä pyyhittiin ja pukuja ihasteltiin, välillä näiden Cosmojen tahtiin.
Väärissä laseissa ja jäähileillä, I know mutta oikeita laseja ei ollut niin nämä oli lähinnä sitä oikeaa ja saahan sitä tuunata!


Ihana päivä ja sopiva startti Vapun viettoon! Niin hauskoissa ja herkullisissa tunnelmissa vierähti Vappu ettei kuvia tullutkaan napsittua juuri mittään. Muutamaan reseptiin nappasin toki kuvasatoa mutta niitä julkaisen sitten ensi vuonna :).
Ihanaa Vappua vielä kaikille lukijoille!

Ei kommentteja: