maanantaina, heinäkuuta 29, 2013

Costa Del Sol, vol.10, Hääpäivä

17. hääpäivämme sattui sopivasti viimeiseen iltaan Torremolinoksessa. Olimme siis varanneet pöydän suosikkiravintolaamme illaksi mutta päivän käpöttelimme Torren kaduilla tehden viimeiset ostokset ja nappasimme lähikahvilasta mukaan leivokset. Itse asiassa kuvaa hyvin meitä; toiselle makeaa mansikkaa ja toiselle tuhtia suklaata. Niin erilaiset :)
Intouduin sitten loppupeleissä ostamaan neljä hellemekkoa ja viidet kengät. Voin rehellisesti sanoa että 17:sta vuoteen en ole mekkoa päälle laittanut joten johan oli aika. Ja bling-bling fläpärit tietenkin!
Tarjoilija toi kalan näytille. Ainakin tuore ja aika häijyn näköinen tämä kummeliturska.
Ja yllättihän se tarjoilija miehen lupaamallaan keitolla jota listalla ei ole.
Porra Antequerana on samaa "lajia" kuin gazpacho mutta niin erilainen. Keitossa oli tuhti maku, päällä kananmunaa ja jotain kuivattua kinkkua tai vastaavaa.
Oikein maukas kylmä keitto mutta minun oli vaan pakko saada sydänsimpukoita alkuun. Nämä veivät sydämeni.
Valitsimme kummeliturskan friteerattuna ja kyllähän se oli hyvän makuinen kala. Ehkä parasta vaaleaa kalaa mitä tähän mennessä olen maistanut.
Tosin edelleen häijyn näköinen.

Jälkkäriksi tilasiin niinkin espanjalaista kuin tiramisua joka oli ihan ok ja sopi hyvin päättämään aterian.
Laskun mukana saimme vielä snapsit, ei hajuakaan mitä mutta oikein hyvää. Ja kokonaissumma illalle karvan alle 45 € ja mukana oli pullo viiniä sekä pikkumiehen leike & limu. Varsin kohtuullinen summa.
Oikein ihana hääpäivä päätti meidän tämän kertaisen loman.

Kyllä Espanjasta jäi hyvä maku suuhun, voisin tulla toistekin mutta eri kohteeseen. Italiaa Espanja ei kuitenkaan voittanut.

3 kommenttia:

Elisa Rocchi kirjoitti...

Hääpäiväonnittelut!

Herkullisen näköiset pikkusimpukat :)

Anonyymi kirjoitti...

Niin samaa mieltä :) ei ole Italian voittanutta :) mutta kivalta näytti loma myös Espanjassa, kivaa luettavaa nämä sinun matkajutut, kiitos :)

Terhi kirjoitti...

Kiitos Elisa! Sydänsimpukat kyllä valloittivat minut, en niitä aiemmin ole syönyt ja jäin täysin koukkuun. Näitä on ehdottomasti löydettävä Suomesta ja kokeiltava muistista miten onnistuu :).

Anonyymi, kiitos. Mukavaa saada palautetta :)