perjantaina, marraskuuta 14, 2008

Suklaan huumassa!


Huomenna ne alkavat! Suomen ensimmäiset Suklaafestarit Helsingin ytimessä...jännittää hieman tässä "aattoiltana" millaisen vastaanoton messut saavat Suomessa.

Tänään veimme paikan päälle paljon herkullisia tuotteita myyntiin, aamuksi jää vielä tuotteiden asettelu kauniisti esille. Melkoinen hulina Lasipalatsissa päivällä olikin ja ihania ständejä siellä rakennettiin. Saa nähdä jääkö aikaa kierrellä ja tehdä itsekin huumaavia herkkuostoksia.
Moni on kysellyt putiikissa sekä sähköpostitse viime jouluna tekemieni erittäin helppojen konvehtien perään ja ohjehan löytyy täältä. Lisään ohjeen kuvineen Confetin sivuille ehkä vielä tänään mutta saa nähdä miten tämän illan konvehtiurakka etenee, että jääkö aikaa.

Nyt sulattelemaan suklaata sekä valmistamaan näytille upeat konvehdit tuotteillamme!

Nykäiskää hihasta messuilla, olisi hauskaa tavata blogilaisia!

6 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Voi harmi kun asun ulkomailla enkä voi tulla sinne suklaafestareille:(
Olisi ollut niin kiva katsoa mitä kaikkea namia siellä on.

Terhi kirjoitti...

Yaelian - harmi! Jos ennätän ottaa kuvia messuilta niin laitan niitä tänne, jos edes tunnelma välittyisi :)...ja takaisin konvehtien pariin...

Linda kirjoitti...

Mä ainakin (ylläriylläri) pyörin siellä festareilla, en vielä tiedä kuinka pitkään mutta kilpailuja olisi tarkoitus nähdä kun siellä on tuttuja kisaamassa :)

Ja edellisen viestin kommenttiin vastaus venyi taas vähän (jostain syystä mä aina unohdan mihis blogiin olin kommentoinu ja mitä ja sitten vastauskin unohtuu), mutta joo saa linkittää vapaasti :) Tosin tässä on vähän hiljainen kausi menossa kun treenit alkaa kunnolla vasta vähän ajan päästä ja ei oo mitään uutta kerrottavaa...

Pia kirjoitti...

Terhi, sen Kenwoodin kulhon vetoisuus on 6.7 litraa, eli 1½ litran pullataikina onnistuu hyvin.
Mies tilasi sen PIXMANIA'sta, koska siellä edullisin hinta. Mm. kodin ykkösen nettikauppa myy myös näitä, hieman isommalla hinnalla tosin.
Molemmissa saa tilata haluttuineen lisävarusteineen. Itse halusin lisäkulhon, mies blenderit. Raastimet, lihamyllyt ym saa myös jos tahtoo. Minulle riitti nyt aluksi ainakin noilla osilla =)

Terhi kirjoitti...

Moi Pia!

Kiitos! Joskus tutkailinkin Pixmanian sivuja, täytyypä käydä uudelleen.
Tuota reippaan kuuden litran kulhoa itsekin mietin, mahtuupahan sitten kunnon taikinaa tekemään.

Linda, oli mukavaa nähdä messuilla!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos viestistä Terhi!
Ihan varmasti poikkean joskus myymälässäsi jos niillä nurkilla pyörin=)

Kati