Kotona leipominen on keskittynyt Joulublogin reseptiikan kehittelyyn sekä blogin tuottamiseen mutta näitä kinkku-fetapasteijoita paistoin yhtenä iltana kun suolaisen nälkä yllätti.
Kinkku-fetapasteijat:
- valmista voitaikinaa
- kinkkua (itse käytin Ohuen ohutta herkkupalvikinkkua) pikku paloiksi viipaloituna
- fetajuustoa murustettuna
- mustapippuria
- Dijon-sinappia
Anna voitaikinalevyjen sulaa pakkauksen ohjeen mukaisesti ja leikkaa yksi levy kahdeksi palaksi.
Sivele teelusikalla hieman Dijon-sinappia levyn toiselle puolelle, kolmion muotoiselle alustalle.
Nosta päälle kinkkupaloja, murustettua fetaa sekä pyöräytä pippurimyllystä hieman mustapippuria pinnalle.
Sivele sudilla kolmion reunat vedellä, taita toinen puoli päälle ja pistele haarukalla reunat kiinni.
Leikkaa yhdestä voitaikinapalasta pienellä sydän-muotilla koristeet pasteijan pinnalle.
Voitele kananmunalla ja paista noin 200 asteessa kunnen pinta saa väriä.
Pikkupasteijat ovat ihania suolapaloja pikkujouluissa tai aattoiltana. Aaton kinkun jämät voi myös hyvin hyödyntää näihin pasteijoihin ja tarjoilla vaikka uuden vuoden iltana!