Musta on tullut....grillaushullu, musta on tullut....grillaushullu. Kyllä!
Minä grillaan sekä kotona että mökillä ja niin nautin!
Otin ilolla vastaan Sinebrychoffin mehevän grillauskampanjan jossa ajatuksena oli yhdistää upeat oluet sopiviin grilliruokiin. Vinkkinä meillä ruokabloggaajilla oli toki opas oluen ja ruoan yhdistämiseen.
Minulla oli jo valittuna parikin olut-merkkiä vaan päädyin kuitenkin itselle tuntemattomaan. Ja kun moni ruokabloggari oli innostunut grillailemaan alku- ja pääruokia, päädyin minä jälkkäriin.
Luit oikein. Olut maistuu myös jälkkärin kanssa kunhan maut kohtaavat!
Grillatut banaani-vadelmaveneet: (kahdelle)
- 2 keltaista banaania
- mini-vaahtokarkkeja 15-20 kpl
- pieniä, tuoreita vadelmia 10-15 kpl
- 4 palaa rouhittua valkosuklaata
- 2 kaurakeksiä
Leikkaa banaani pitkittäin halki mutta älä leikkaa pohjaan saakka!
Levitä banaania ja "tunge" sisään vaahtokarkkeja sekä vadelmia. Lisää pinnalle valkosuklaarouhetta sekä murustettuja kaurakeksejä.
Aseta banaani folion päälle.
Taita folio kiinni mielellään niin että banaanin keskus jonka olet täyttänyt ei kosketa foliota.
Grillaa grillissä noin 4-10 minuuttia kunnes valkosuklaa sekä vaahtokarkit ovat sulaneet.
Nauti heti!Tämä jälkiruokaherkku valmistuu kesäaikaan nopsaan niin kotona kuin mökillä ja maistuu loistavasti Grimbergen Blance -oluen kera.
Vehnäoluen sitruunainen vivahde natsaa täydellisesti valkosuklaan sekä vaahtokarkkien kera.
Kaurakeksimurut tuovat vielä ihanaa crunchia pehmeään herkkuun.
Aivan loistavan helppo ja maistuva herkku valmistaa grillissä niin kotona kuin mökkiolosuhteissa. Tämä on kesän hittiherkku! Niin ja mikään ei estä laittamasta vadelmien sijaan mansikan paloja tai vaihtamaan valkosuklaan maito- tai tummaan suklaaseen.
Ihanaa grillikesää!
Yhteistyössä Sinebrychoff