Meidän perheen suosikiksi on noussut nämä quesadillat jotka täytän kanalla. Väliin sopii toki myös lihan siivut tai vaikka tonnikala!
Nämä valmistuvat hetkessä lempisarjan herkuksi:)...miten niin monesti tehnyt, hih!
Kanaquesadillat:
- isoja tortillalettuja
- viipaloitua kanan filettä (paista itse tai osta valmiiksi paistettuja ja viipaloi)
- keltainen cheddarjuuston pala raastettuna
- chunkia salsaa purkista tällä kertaa
- keltasipulia suikaleina
Paista quesadilla mielellään "raitapannulla". Itsellä on käytössä Jamie Oliverin grillipannu joka on jo sen verta vanha että ei toimi kuin kaasulla. Mutta onneksi on kaasu!
Grillipannu on aivan loistava, en vaihtaisi sitä mihinkään. Pannulla saa upeat raidat kasviksiin, lihaan ja vaikka näihin quesadilloihin. Jos haluat ristikon niin käännä puolessa välissä paistoa about 90 astetta.
Ja tämän ihanan paistolastan hankin muutama vuosi sitten Williams & Sonomalta mutta samanlaisia on tulossa ensi viikolla myyntiin Confettiin! Aivan superihania :)
Paista siis molemmin puolin kunnes juusto alkaa sulamaan.
Leikkaa quesadillat neljään osaan esim. pizzaleikkurilla.
Alkupaloiksi riittää yksi puokkiin kahdelle eli kaksi palaa per napa. Iltapalaksi koko lettu ellei sivulla ole esim. jotain salaattia tms.
Minä syön koko letun ihan yksin :). Nami!
Nämä sopivat myös meksikolaisiin teemajuhliin alkupalaksi tai yöpalaksi.
Vinkki! Jos tykkäät enemmän tulisesta niin laitapas jalapeno-siivuja tai muita chilisiivuja väliin!