Jep, jep. Parikymmentä päivää kulunut enkä ole hävikkiruoasta muka ehtinyt postata!
Mutta, kuvastaa meidän perheen nykymenoa. Syödään viikolla mitä ehditään ja viikonloppuna panostetaan. Toki yritän koko ajan miettiä miten edellisen päivän sapuskoita tai raaka-aineita hyödynnetään vaan aikasta usein ne meillä löytää tiensä pakkaseen....ja sitten vähän ajan päästä ihmetellään miksi pakastin on niin täynnä?
Nyt olen toki aloittanut marjojen tyhjennyksen ja niistä postaan kyllä vielä kamppiksen puitteissa :).
Harvoin edes ostan ranskanleipää enkä oikein enää muista mikä funktio tällä oli vaan yli jäi.
Nyt lähes 20 päivää myöhemmin "löysin" ranskiksen kaapista eikä se ollut homeessa....en edes halua tietää minkä lisäaineiden ym. avulla on mahdollista. Ja oli aivan korppu, loistavaa!
Ranskis siivuiksi ja päälle hyvää oliiviöljyä.
Uuniin ja kunnon väri pintaan.
Viipaleista saa tulla vähän kuin korppuja.
Kulhossa sekaisin tomaatti-, sipuli- ja basilikasilppu. Nuupahtanut basilikakin toimii!
Sekaan muutama kynsi valkosipulia murskana, oliiviöljyä, suolaa ja mustapippuria.
Aah, ihana iltapala punaviinin kera!
Bruschettaan käy ihan mikä vaan vaalea leipä joka on jo parhaat päivänsä nähnyt. Vaikka leipä olisi kuin korppu niin siivuta ja höystä öljyllä. Melkeinpä parempaa kuin tuoreesta tehty!
Ehkäpä vielä ehdin loihtia hävikistä herkkua!
1 kommentti:
Onpa herkullisen näköisiä!!!
Lähetä kommentti