lauantaina, kesäkuuta 07, 2014

Barut Kemer Resort vol.5, Safran a la carte

Saimme käydä viikon loman aikana kaikissa a la carte ravintoloissa syömässä. Tämä olikin yksi syy miksi päädyimme tähän hotelliin koska ruoka ja juoma on minulle tärkeää, työnikin puolesta :).
Olin lukenut mm. Tripadvisorista arvosteluja ja hotellin ravintolat oli ränkätty hyviksi.

Kävimme koko loman aikan kolmessa, yksi jäi testaamatta koska mies halusi buffaan viimeisenä iltana. Mikäs siinä.

Ravintolaillat tulee varata aulan tietokoneelta ja suosittelen varausta ennen klo 8. Ja vain kaksi päivää etukäteen voi pöydän varata. 
Ensimmäisenä päädyimme Safran -ravintolaan, turkkilaiseen.
Eron buffaillalliseen tekee pöytiin tarjoilu koko illan aikana, menu eli osittain erilaiset ruoat kuin buffassa, viinit (saa myös maksullisia) sekä upea kattaus toisessa kerroksessa.
Ihanaa leipää saimme läpi aterian. Ja erilaisilla tahnoilla sekä voilla. Voi olisi tietenkin voinut olla muuta kuin tuota "nappivoita".
Viiniä sai siis tilata listalta tai tyytyä all inclusive-hintaan kuuluviin. Meille tämä sopi, koska kuten jo aiemmin totesin niin sekä punainen että valkoinen olivat ihan hyviä.
Alkuruokia

Ja pääruokia
Erittäin maistuvia kaikki. En edes muista mitä pikkumies söi mutta oli tyytyväinen ja se kertoneen jotain :)

Mies tyytyi jälkkäriksi kahviin ja konjakkiin, minulle Baklava jäätelöllä.
Tämä turkkilainen a la carte oli yksi onnistuneimmista, suosittelen kokeilemaan!

Näkymää toisen kerroksen ravintoloista hotellialueelle.
Seuraavaksi sitten italialainen a la carte -ravintolan arvostelu.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Merhaba, kuullostaapa ihanalta = täydelliseltä lomalta.