Ei, en ole unohtanut syödä tai "ruokkia" perhettäni mutta blogin päivittäminen on jäänyt hieman taka-alalle uuden päivätyön sekä Confetin pyörittämisen lomassa. Aika ei vaan ole riittänyt kaikkeen mutta lupaan jälleen petrata hieman ;).
Jenkeistä tuomamme kaasugrilli on käynyt tässä kesän aikana lämpöisenä (kuva on Montrealissa olleen asuntomme parvekkeelta) ja olemme grillanneet jos jonkinlaisia herkkuja.
Ylimmäisessä kuvassa on alkusalaattina nautittu Buffala-mozzarellasta valmistettu salaatti. Joukossa on jäävuorisalaattia, rucolaa, punasipulia, tomaattia, mozzarellaa ja basilikaa.
Tällä kertaa grilliin päätyi muhkeat broikunfileet, jotka mieheni siveli tulisella barbeque-kastikkeella. Samaisella soossilla siveltiin jumbo-herkkusienet.
Tämä on tällaista "iisiä" grilliruokaa, jota työpäivänkin jälkeen on helppo ja nopea valmistaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti