Kuten ennen lomaani hieman lupailin niin yritän ennättää päivittää blogiani tässä syksyn aikana hieman tiiviimmin ja aloitankin päivittämisen lomafiiliksillä.
Lomalla tuli vietettyä jos jonkinlaisia juhlia ja valmistettua vaikka mitä eli "raportoitavaa" riittää!
Näissä tunnelmissa vietimme hauskat kaksi päivää merellisessä Oulussa siskoni luona. Pelasimme Nintendo Wee:tä (johon jäin koukkuun!) ja kokkasimme hyvää ruokaa.
Ihastuin siskoni pihalla olevaan grilliin ja koivuhiilloksella päätimme grillata vähän "iltapalaa".
Ostin koko pötkön hyvää sisukkaa ja viipaloin sen kunnon pihveiksi. Hieraisin pintaan suolat ja pippurit ja ei muuta kuin ritilälle köllöttelemään. Kaveriksi viipaloin tuoreen ananaksen ja teimme fetasalaattia.
Juomaksi valitsimme kahta Yhdysvaltalaista punaviiniä; molemmat merlot-rypäleestä, hintaluokka yli 10 €. Itse pidin enemmän tuosta Beringeristä mutta toinen puoli pöytää taas Ravenswoodista. Suosittelen kokeilemaan hyvän pihvin kera molempia. Tuhteja viinejä joille mielestäni normaalia viileämpi tarjoilulämpötila sopii erinomaisesti!
Kastikkeena oli kestosuosikkini Mustapekkasoossi eli iso nappi Mustapekka-juustoa, purkki ruokakermaa, loraus soijaa ja saostusta valmiilla tummalla/vaalealla Maizenalla. On superhelppo, toimii pihvin kanssa loistavasti ja varmasti hyvää!
Toivottavasti vielä saisimme nautistella grilli-ilmoista, hyvältä ainakin näyttää!
1 kommentti:
kertakaikiiaan herkullisen näköinen annos!!
Lähetä kommentti