Tarvitset:
- kokonaisia valkosipuleja (valitse isoja valkosipuleja jotka eivät ole ns. "avautuneet")
- voita
- suolaa
- foliota
Ripottele pinnalle kevyesti suolaa ja laita kunnon voinokare valkosipulin päälle.
Laita valkosipulit folion päälle, käännä hieman reunoja. Näin sulanut voi ei valu grilliin niin on vähemmän siivottavaa ja sula voi imeytyy kynsiin myös grillauksen aikana.
Kypsennä kynsiä epäsuorassa lämmössä noin 10-15 minuuttia. Voit myös nostaa valkosipulit grilliin yläritilälle odottelemaan...nämä odottavat muita herkkuja eivätkä vaadi "heti syömistä".
Tarjoile kokonaiset valkosipulit esim. pihvin lisukkeena, yksi valkosipuli per herkuttelija. Kynnet irtoavat veitsen kärjellä ja sulavat suuhun!
Tästä grillikausi alkaa!
3 kommenttia:
Näyttää herkulliselta!
Ja miun taas pitää testata näitä siun valkosipuleita :) Sipulit kyllä toimii, laitan aina kaikkialle sitä. Mulla pitäs olla joku uunissa valkoviinissä (ja ehkä kermakin tais olla ohjeessa) haudutettujen sipulien ohje, se oli joskus Karjalaisessa ruokasivulla jonkun pitopalveluyrittäjän/kokin antamana. Pitäs testata niitäkin joskus, kuulosti kivalta.
Ihanaa kesää siulle ja koko teidän perheelle <3
näitä on pakko testata heti ensviikonloppuna aiva jo maha kurnii aargg
Lähetä kommentti