Olipahan ensimmäinen viikonloppu mökillä kun aurinko ei paistanut lauantaina vaan päivä oli sateinen. Noh, mikäs siinä kun olin ajatellut tehdä itse kebakkoja niin nehän kypsyy herkullisiksi myös grillissä, sateesta huolimatta. Ja saatiin korkata saunamökin etuterassin ( ei sitä kunnon terassia vielä ole, hih :)) kaasugrilli.
Koskenlaskija-kebakot:
- nauta-sikajauhelihaa noin 600g
- kaksi (2) kananmunaa
- noin 1 dl korppujauhoja
- 1/2 purkkia ranskankermaa (Valion se tuhti)
- 2/3 pussia murustettua Koskenlaskija-juustoa
- suolaa myllystä
- mustapippuria myllystä
Ota jauheliha huoneenlämpöön noin tunti ennen kebakkojen muotoilua ja lisää mausteet.
About tunnin jälkeen, ei se ole niin nuukaa, lisää kananmunat, ranskankerma sekä korppujauho. Sekoita massa ja pyörittele pötkylöiksi.
Keihästä varrastikkuihin.
Grillin uumeniin....
Aijai-jai...Koskenlaskijakebakkojen kylkeen tein pannulla valkosipuli-kermapotut ja lisukkeeksi ihan suikaloitua paprikaa eri sävyissä. Toimi niin hyvin! Namskis.
Möksäolosuhteissa ruoan pitää olla simppeliä mutta hyvää. Ja itse asiassa, meillä tuntuu ruoka olevan mielikuvituksellisempaa ja herkullisempaa möksällä kuin kotona. Oisko se aika & loma?Rakas linssilude eksyy kuviin....
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti