tiistaina, huhtikuuta 01, 2014

Caesar-salaatti, kana ja patonki = ihana yhtälö

Nyt niin trendikkään Street Foodin elikkä katuruoan suosio ei kyllä yllättänyt minua yhtään. Jotenkin vähän oottelin että milloin tähän perus snägäriruokaan isketään kiinni. Okei, tämä tämän vuoden huuma ottaa osumaa modernimpaan grilliruokaan mutta hyvä edes niin.

Minun keittiössä syödään säännöllisesti makkaraperunoita, lihiksiä (siis niitä vetyjä ja atomeja), täytettyjä patonkeja (nykyäänhän nämä on subeja), pizzaa jne.

On pakko kehua että Jumbon Cittarin "patonkibaari" on kyllä vertaansa vailla. Raaka-aineiden määrä kohtaa kyllä hinnan.
Pojan säbätreenipäivinä kyllä monesti haetaan patongit kotiin!

Mutta, näppärästihän nuo syntyy itsekin. Ja usein haenkin ks. kaupasta pelkän pehmeän patongin ja teen täytteet itse.
Kana-caesarpatonki

  • paistettua kanan rintafilettä viipaloituna
  • pehmeä patonki 
  • romaine-salaattia revittynä
  • kevätsipulia pilkottuna
  • parmesanjuustoa lastuina
  • Hellmansin Caesar-salaatinkastiketta
Paista kanan rintafileet nesteessä kypsäksi, vinkki paistoon,  ja viipaloi ohuiksi siivuiksi.

Halkaise patonki, puolikas riittää per nenä.
Valuta pohjalle caesar-salaatinkastiketta, lapa päällä revittyä romainesalaattia ja pilkottua kevätsipulia.
Levitä päällä kanan rintafilesiivut, parmesanjuustolastut ja valuta päälle vielä caesar-salaatinkastiketta.

Nauti heti!

Siis niin ihanaa pikaruokaa että kyllä tässä mäkit sun muut häviää ihan kymmen nolla!

1 kommentti:

hyyni kirjoitti...

ootko kokeillu tehdä itte ceasar kastiketta? :) semmosella reseptillä missä sekotetaan kaikki sauvasekottimella, on ihan superhelppo ja hyvää!