Kevään juhlakausi alkaa olla käsillä, ensin vappu ja sitten valmistujaiset. Näissä juhlissa coktailpalat ja buffet-pöydät ovat supersuosittuja ja nämä herkkurullat ovat oiva tarjottava. Ja valmistuvat käden käänteessä!
Idean täytteeseen sain toisen herkun yhteydessä asuessani Jenkeissä...postaankin pian sen toisenkin herkun :).
Tästä setistä tulee vajaa 30 rullaa, riippuen leikkaustavasta.Kalkkuna-omenarullat:
- 3 viipaletta rieskoja (niitä rullaukseen sopivia suorakaiteen muotoisia)
- 5 rkl Helmannsin majoneesia
- 2 rkl hunajasinappia
- Savuhovin palvikalkkunasiivuja noin 6-9, maun mukaan
- jääsalaattia
- 1 Granny Smith omena karkeaksi raastettuna
Sekoita majoneesi ja hunajasinappi keskenään.
Voitele rieska majoneesi-hunajasinappisoossilla, jätä yläreuna voitelematta jotta rullausvaiheessa kastike ei tursua pihalle.
Levitä päälle jääsaatin lehtiä, palvikalkkunaa sekä raastettua omenaa. Ja jälleen, jätä sinne yläreunaan "tyhjää".
Rullaa rieska ja leikkaa noin parin sentin siivuja.
Aseta coktail-tikku keskelle.
Nämä herkut voit valmistaa esim. juhlapäivän aamuna.
Olivat kyllä yksi hittiherkuista synttärikemuillani varsinkin raikkauden osalta. Suosittelen kokeilemaan!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti